Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Happy Wheels

Rating:
8,9
(85.623 voturi)
Publicat:
iunie 2022
Tehnologie:
Flash (emulated)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Happy Wheels este un joc de fizică cu derulare laterală de tip ragdoll. Navigați prin nivele folosind una dintre cele câteva personaje unice, fără a fi sfâșiat bucată cu bucată. Sună ușor? Gândiți-vă din nou. Happy Wheels a fost unul dintre primele jocuri de browser care a utilizat fizica amuzantă a ragdoll-urilor ca element cheie al jocului.

Happy Wheels

Happy Wheels a apărut în 2010, luând cu asalt lumea jocurilor de browser cu mecanica sa sălbatică, personajele bizare și nivelurile elaborate create de utilizatori. Disponibil și astăzi în forma sa originală, puteți explora nivelele ingenioase create de jucători și puteți încerca diverse personaje în joc.

Nivele

Puteți juca printr-o varietate de nivele originale și create de utilizatori în Happy Wheels. Există o selecție nenumărată de niveluri din care puteți alege, unele dintre ele fiind mai ușor de parcurs cu anumite personaje. În funcție de nivel, vă puteți găsi călărind într-un scaun cu rotile prin stomacul cuiva sau dărâmând o pădure pe spatele unei pisici furioase.

Scopul fiecărui nivel variază, de la a ajunge la sfârșit până la a colecta toate simbolurile. Unele nivele sunt complet lipsite de scop. Puteți, de asemenea, să vă creați propriile trasee și să le împărtășiți cu restul lumii pentru testare.

Personaje

Cei 4 originali

Personajele din Happy Wheels sunt departe de a fi convenționale într-un joc de platformă. În loc să aibă superputeri, personajele sunt în mare parte oameni obișnuiți. Primul personaj este Wheelchair Guy, un bărbat în vârstă cu un aspect ușor neglijat într-un scaun cu rotile cu propulsie jet. După cum vă puteți imagina, un scaun cu rotile cu propulsie jet este destul de dificil de controlat fără să provocați răni severe.

Segway Guy, pe de altă parte, este puțin mai ușor de manevrat și este o opțiune comună printre jucătorii cu experiență de la Happy Wheels. Celelalte două personaje originale ale jocului sunt Irresponsible Dad (care, în mod destul de iresponsabil, își are copilul pe scaunul din spate) și Effective Shopper, care călărește pe un scooter pentru mobilitate.

Fiecare personaj din Happy Wheels are o abilitate unică. Segway Guy poate sări, iar Wheelchair Guy poate accelera propulsoarele cu jet pentru a se deplasa mai rapid. Aflați mai multe despre abilitățile personajelor din Happy Wheels.

Personaje noi

Pe măsură ce Happy Wheels a continuat să ofere distracție sângeroasă fără sfârșit lumii jocurilor, au fost lansate mai multe personaje noi. Acestea includ Cuplul moped cu nume creativ, Omul tuns gazonul, Tipul explorator, Moș Crăciun, Omul cu băț de Pogo, Mama iresponsabilă și Omul elicopter.

Jocuri similare

Există vreun joc asemănător cu Happy Wheels? Ei bine, de la lansarea jocului, au apărut o mulțime de jocuri cu fizica amuzantă a ragdoll-urilor și mecanici complexe. Un astfel de joc provocator este Short Life 2, un joc sângeros fără milă în care controlezi un om ragdoll într-un mod ciudat ca un marionetist prin diverse obstacole mortale. Dacă căutați un joc de platformă obișnuit fără fizica sălbatică, verificați OvO.

Răsfoiți jocurile noastre cu ragdoll și jocuri sângeroase pentru mai multe titluri similare!

Funcționalități

  • O mulțime de nivele create de utilizatori la care puteți juca
  • Multe moduri amuzante de a-ți întâlni destinul
  • Diverse personaje cu avantaje diferite
  • Designați și construiți-vă propriile nivele

Platforme

Acest joc este disponibil online în browser și ca aplicație pentru iOS și Android.

Data lansării originale

Iunie 2010

Dezvoltator

Acest joc este dezvoltat de Total Jerkface / Fancy Force LLC. Designerul jocului este Jim Bonacci.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate