Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Horde Killer: You vs 100

Rating:
8,9
(91.121 voturi)
Dezvoltator:
GoGoMan
Publicat:
aprilie 2022
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforma:
Browser (desktop-only)

Horde Killer: You vs 100 este un joc haotic de supraviețuire în care trebuie să înfrunți și să faci față hoardelor de zombie care sunt foarte hotărâți să ucidă. Împușcă-i, aruncă-i în aer, fă orice este necesar astfel încât să nu fii mușcat de ei. Cumpără mai multe tipuri de arme și echipamente dacă vrei să iei parte la un scenariu apocaliptic și exploziv.

Începuturile apocalipsei

Cine sunt acești indivizi portocalii ca de sticlă? Cândva, au fost oameni obișnuiți, ca mine și ca tine, dar au băut un lichid ciudat, care i-a colorat în portocaliu și care i-a făcut să tânjească după carne de om. Acum sunt cumva niște morți-vii în toată regula, așa că tot ce-ți rămâne de făcut este să tragi în ei asiduu până îi dobori, timp în care trebuie să ai grijă să rămâi și în viață.

Cum se joacă

Aleargă și trage fără milă pentru a supraviețui

Elementele de bază ale jocului presupun alergarea, țipetele și împușcarea morților-vii. Folosește viteza cu care alergi în combinație cu obstacolele întâlnite pentru a mări distanța dintre tine și mulțimea de zombie. Stabilește un timp de declanșare pentru explozibil și ucide-i pe toți.

Mergi la cumpărături pentru armament nou

Există multe căi prin care poți omorî hoardele turbate de zombie. În sala de arme vei găsi o varietate mare de arme pe care le poți 'descărca' pe haitele de indivizi portocalii, de la mitraliere și pistoale la dispozitive explozive de mare efect. Iar în schimbul câtorva secunde din timpul tău, poți să alegi arme desăvârșite precum RPG sau o mini armă pentru a declanșa un carnagiu doar într-o singură rundă.

Fii la modă chiar dacă ești la vânătoare de zombie

Desigur, este apocalipsa, dar stilul tot contează. Horde Killer: You vs 100 dispunde de multe opțiuni de personalizare. Poți avea alt corp, alt cap, alți ochi, altă frizură, poți avea sau nu barbă și multe alte elemente prin care poți ieși în evidență în timp ce tragi cu arma. Ar fi bine să-ți alegi îmbrăcămintea astfel încât să nu te deranjeze când te trezești cu măruntaie de zombie pe tine.

Caracteristici

 • Înfrunți într-un mod haotic hoarde de sute de zombie
 • Folosește armele bonus pentru a spulbera rapid mulțimile de zombie
 • Cumpără din magazinul de arme explozibil și arme noi
 • Diverse opțiuni de personalizare pentru a fi un ucigaș de zombie cu un aspect chic

Data lansării

Aprilie 2022

Dezvoltator

Horde Killer: You vs 100 este dezvoltat de GoGoMan, care a creat și alte jocuri populare precum Time Shooter 2, Time Shooter 3 și Funny Battle Simulator 2.

Platformă

Browser web

Comenzi

 • WASD / ZQSD = te miști
 • Space = te rostogolești / sari peste ceva / te cațeri
 • Click stânga = tragi cu arma
 • Click dreapta = țintești
 • Rotița mouse-ului / tastele 1-5 = schimbi armele
 • G = grenadă
 • R = reîncarci
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate