Idle Dice

16.919
evaluări
8,7

Idle Dice este un joc static, cu zaruri, în care rezultatul obținut după ce dai cu zarul determină numărul de puncte pe care le câștigi. Folosește punctele pentru a cumpăra upgrade-uri și mai multe zaruri. Obține un scor mare, bucură-te de jazz-ul liniștitor și aruncă zarurile!

Cum se joacă

Devino un maestru al zarurilor

Nu ai nimic de pierdut în Idle Dice. Nu trebuie decât să arunci zarurile și să câștigi puncte! Poți da clic pe opțiunea de rostogolire mai rapidă a zarurilor sau pe opțiunea de autorostogolire dacă trebuie să pleci de la calculator.

Dă punctele pe zaruri

Adăugarea mai multor zaruri îți va mări șansele de a câștiga puncte prin rostogoliri combo, prin care obții același număr pe mai multe zaruri. Cu cât ai mai multe zaruri cu aceeași față, cu atât vei avea un scor multiplicat.

Aruncă zarurile și realizează combinații grozave

Combinațiile de zaruri au un format similar cu cel al cărților de joc. Așadar, ai 3 de același tip, full-house, chintă, și alte combinații tipice jocurilor clasice de cărți.

Fă ca jocul să fie în favoarea ta

Poți reveni zilnic pentru a revendica bonusuri zilnice pe care să le cheltui pentru a face upgrade-uri. De asemenea, există o listă mare de realizări care îți vor aduce diverse bonusuri dacă le îndeplinești.

Mai multe astfel de jocuri

Jocurile Idle sunt populare, gratis și se găsesc din plin pe CrazyGames. Descoperă-le sau mergi direct la un joc idle certificat A+ precum Planet Clicker 2 sau Idle Defense.

Data lansării

Noiembrie 2018

Dezvoltator

Idle Dice este dezvoltat de Luts91.

Caracteristici

  • Joc ușor și distractiv
  • Interfață simplă și drăguță
  • Mod simplu de joc
  • Elemente interesante de deblocat

Platforme

Idle Dice este un joc disponibil în web browser (desktop și dispozitive mobile).

Tur video

Comenzi

Clic stânga a mouse-ului pentru a juca.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate