Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Mr. Mine

Rating:
8,9
(86.491 voturi)
Dezvoltator:
Playsaurus
Publicat:
octombrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android), Steam
Clasificare:
Pagini Wiki:

Mr. Mine este un joc idle de clicker minier în care îți dezvolți o afacere minieră. Forajează adânc în pământ și extrage minerale naturale și comori pe care să le vinzi. Banii pe care îi câștigi te vor ajuta să-ți extinzi și să-ți upgradezi afacerea minieră, conducându-te din ce în ce mai adânc spre miezul Pământului.

Cum se joacă

Extrage resurse

Cave mai adânc în subteran pentru a obține mai multe resurse și minerale pe care să le vinzi. În plus, vei întâlni și coșciuge cu comori pe măsură ce sapați mai mult. Aceste coșciuge conțin recompense aleatorii, de la sume mici la sume uriașe de bani și resurse.

Completează misiuni

În timp ce sapați, veți ajunge în cele din urmă în orașul subteran. Aici, veți fi introdus în noi resurse și o piramidă în care veți găsi misiuni de completat.

Upgradează-ți echipamentul

Pornești jocul cu o simplă lopată pentru săpat. Când câștigi suficientă monedă, îți poți upgrade-urile metodele de săpare, începând de la lopată până la ciocan pneumatic; burghiu până la excavator nuclear. Dincolo de acest punct, upgrade-urile devin supranaturale, cu muncitori înlocuiți de extratereștri și demoni!

Mai multe jocuri asemănătoare

Răsfoiește jocurile noastre de clicker pentru multe alte titluri captivante de idle și de clicker. Dacă îți place să vezi cum crește un imperiu sau o afacere de la nimic la avere, aruncă o privire la Idle Mining Empire, Idle Dice și Babel Tower.

Dezvoltator

Mr. Mine a fost dezvoltat de Playsaurus.

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Steam
  • Android

Comenzi

Cick stănga de mouse.

Video Gameplay

Publicitate

Mai multe Jocuri din această Serie

Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate