Logo CrazyGames.ro

Mr. Mine

Rating:
9,0
(55.189 voturi)
Dezvoltator:
Playsaurus
Publicat:
octombrie 2022
Ultima actualizare:
octombrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Clasificare:

Mr. Mine este un joc static de tip clicker în care trebuie să-ți dezvolți activitatea de extracție minieră. Forează în pământ și extrage minerale naturale și alte bogății pe care să le vinzi. Cu banii câștigați te vei putea extinde, putând astfel săpa și mai adânc în pământ.

Cum se joacă

Extrage resurse

Forează adânc în pământ pentru a ajunge la resurse și minerale, pe care ulterior să le vinzi. Cu cât sapi mai mult, cu atât îți cresc șansele de a găsi cufere cu bogații. Aceste cufere conțin diverse premii, de la sume mici de bani la adevărate bogății și resurse semnificative.

Completează misiunile

Tot forând vei ajunge la orașul de sub pământ. Aici, vei descoperi noi resurse și o piramidă în care vei primi niște misiuni.

Fă upgrade al echipamentului

Când începi jocul, pentru a săpa vei avea la îndemână o lopețică. După ce vei fi câștigat suficienți bani, vei putea să înlocuiești lopețica cu un picamer, foreza cu un excavator. Dincolo de acest punct, toate upgrade-urile sunt de ordinul supranaturalului, în care muncitorii sunt înlocuiți cu extratereștri și demoni!

Jocuri asemănătoare

Navighează prin jocurile noastre clicker pentru și mai multe jocuri statice care dau dependență si de tip clicker. Dacă îți place să fii martor la extinderea unei afaceri sau al unui imperiu de la zero, atunci încearcă neapărat Idle Mining Empire, I Want to be a Billionaire 2 și Babel Tower.

Dezvoltator

Mr. Mine a fost creat de Playsaurus.

Platforme

  • Web browser
  • Steam

Comenzi

Cick stănga de mouse.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate