Logo CrazyGames.ro

Planet Clicker

Rating:
9,0
(38.804 voturi)
Publicat:
noiembrie 2021
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Planet Clicker este un joc simplu de tip clicker, în care scopul tău este de a-ți crește nivelul de energie și de a coloniza alte planete. Cumpără și fă upgrade-uri diverselor tipuri de canale de energie și vezi cum poți cuceri universul!

Colonizează sistemul solar

Planeta Pământ

În Planet Clicker vei începe cu planeta Pământ și cu o varietate de upgrade-uri de energie. Poți majora producția de energie prin intensificarea și îmbunătățirea vitezei click-urilor, construirii fermelor, puterii plantelor și multe altele.

Marte

De îndată ce ai dobândit suficientă energie de pe planeta Pământ, poți să achiziționezi planeta Marte prin unitățile interplanetare de transfer de energie. Planeta roșie îți dezvăluie noi upgrade-uri cum ar fi ulei solar, cărbuni, capsule nucleare și tehnologie extraterestră.

Venus

Ultima planetă pe care trebuie să o colonizezi este Venus, care costă 1 miliard de unități de energie. Planeta cuprinde diverse tehnologii precum fier, lavă și misterioasele ‘viitoare tehnologii’ precum și upgrade-uri ale acestora.

Mai multe astfel de jocuri

Jocurile clicker și idle sunt cele mai captivante genuri care se găsesc în mediul online. Prin urmare, ai de unde alege! Printre jocurile clasice în care trebuie să cucerești sistemul solar se numără Candy Clicker 2, Orb of Creation și GrindCraft.

Data lansării

Martie 2020

Dezvoltator

Planet Clicker este dezvoltat de Coltroc.

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile)

Comenzi

Click stânga pe planete pentru a genera energie.

Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate