Idle Streamer

8.007
evaluări
8,3

Idle Streamer este un joc clicker în care îți croiești un drum spre a deveni cel mai renumit stremer din lume. Dă click pentru a câștiga bani, pentru a-ți perfecționa personajul, încăperea și pentru achiziționarea de echipamente noi pentru a câștiga și mai mult!

Devino o legendă a streaming-ului

Așează-te confortabil și privește cum se dezvoltă canalul tău și cum ajungi de la cineva necunoscut la un streamer internațional cu mii de vizualizări live și o comunitate activă de fani. Cu Idle Streamer vei gusta din viața reală cu un minim de efort depus.

Trăiește în pielea unui streamer

Idle Streamer îți dezvăluie upgrade-uri pentru a-ți crește veniturile. Poți cumpăra echipament nou precum mouse, tastatură și scaun. Fă constant upgrade-uri aparaturii pentru a câștiga un procent mai mare din veniturile curente.

Îți poți de asemenea cumpăra mobilă nouă, lucruri noi dar și trăsături noi cum ar fi carismă, voce și păr. Toate acestea contribuie la succesul tău.

Îmbunătățind permanent personajul și încăperea în care te afli, spectatorii se vor abona la canalul tău pentru a vedea transmisiunile tale live, ceea ce înseamnă mai mulți bani pentru tine! Când ajungi la nivelul 10, poți interacționa cu fanii, așa că nu te opri până nu ajungi acolo!

Alte jocuri asemănătoare

Verifică jocurile noastre idle pentru a descoperi alte titluri la fel de captivante. Încearcă alte jocuri populare precum Planet Clicker 2, Road Crash și Weaponsmith Idle.

Caracteristici

  • Dă click pentru a câștiga bani și pentru a atrage vizitatori
  • Fă upgrade pentru echipament, imagine, încăpere pentru a-ți crește veniturile
  • Câștigă un venit pasiv în timp ce ești peocupat cu alte lucruri
  • Interacționează cu fanii pe chat

Data lansării

Februarie 2022

Dezvoltator

Idle streamer este dezvoltat de Start Games.

Platformă

Browser web (desktop și dispozitive mobile)

Tur video

Comenzi

Folosește click stânga pentru a aduna bani și a cumpăra upgrade-uri.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate