Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

More Ore

Rating:
9,3
(10.212 voturi)
Dezvoltator:
Syn
Publicat:
ianuarie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Pagini Wiki:

More Ore este un joc idle incremental cu elemente RPG. Distrugeți minereul, cumpărați clădiri pentru muncitori și deblocați noi tehnologii pentru a îmbunătăți producția de minereu.

Cum se joacă More Ore

Spargeți rocile pentru a câștiga minereu

Faceți clic pe rocă în mod repetat pentru a câștiga minereu. Unul dintre primele upgrade-uri pe care ar trebui să le cumpărați este ochelarii de fragilitate. Aceștia evidențiază punctele slabe ale rocii și vă oferă combouri care cresc multiplicatorul de efect.

Colectați prada din saci

Există o șansă ca prada să cadă de la fiecare piatră pe care o distrugeți. Aceasta este în mod normal târnăcoape care vă ajută să minați mai repede. Veți găsi, de asemenea, pepite de aur care cad din rocă, colectați-le pentru a câștiga mai multe minereuri. Faceți clic pe pictograma cadou de aur din stânga pentru o recompensă aleatorie care vă poate crește semnificativ progresul.

Construiți o societate minieră

Puteți folosi minereul pentru a cumpăra noi clădiri, cum ar fi colibe de piatră, școli, ferme, cariere, biserici și fabrici. Toate aceste clădiri automatizează producția de minereu și vă oferă diverse opțiuni de îmbunătățire pentru a crește producția lor. Fabrica vă permite să creați minereu rafinat.

Cercetați noi tehnologii

Există diverse noi tehnologii care vă pot ajuta. Puteți selecta câtă putere minieră doriți să utilizați pentru cercetare. Un upgrade bun pentru început este power-up-ul de cercetare, care vă permite să creșteți puterea de cercetare și să obțineți noi tehnologii mai rapid.

Caracteristici

  • Mineri minereu din roci și folosiți-l pentru a cumpăra upgrade-uri
  • Deblocați noi tehnologii utilizând puterea de cercetare
  • Construiți o societate de iubitori ai mineritului care lucrează pentru voi
  • Găsiți picături de pradă aleatorii cu șansa de a găsi obiecte rare

Alte jocuri similare

Jocurile idle sunt foarte captivante și addictive, de aceea sunt atât de populare. Verificați Planet Clicker 2 și dominați sistemul solar cu puterea de a lenevi și de a face clic. Idle Breakout și Idle Mining Empire sunt alte două jocuri excelente ca acesta.

Data de lansare

Mai 2021

Dezvoltator

More Ore a fost dezvoltat de Syn.

Platformă

Browser web

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate