Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

New Year Makeup Trends

Rating:
8,9
(45.520 voturi)
Dezvoltator:
Gamerina
Publicat:
ianuarie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

New Year Makeup Trends este un joc de modă gratuit în care îi ajuți pe Ellie, Olivia și Kiki să găsească aspectul perfect pentru noul an! Mixează și asortează coafuri, rochii, nuanțe de machiaj și multe altele pentru a arăta uimitor la petrecerea de sfârșit de an!

Cum se joacă

Demonstrează-ți abilitățile de stilist

După o scurtă discuție cu fetele, este timpul să te pregătești pentru marele eveniment! Aceste fete se bazează pe abilitățile tale de stilist profesionist pentru a arăta fabulos la petrecere. Ce stiluri strălucitoare vei alege pentru a te asigura că lasă o impresie?

Alege dintre o gamă de stiluri

Stilizându-le pe fete una câte una, alege dintr-o gamă variată de stiluri de machiaj și articole vestimentare pentru a crea aspectul perfect. Poți explora nuanțe de fard de ochi, aplica fard și gene, alege rochii uimitoare și multe altele.

Răsfoiește look-uri unice

După ce ai finalizat look-ul pentru primul personaj, treci la următorul. Fiecare personaj are un set unic de haine și stiluri, astfel că creativitatea ta va fi reîmprospătată pentru fiecare persoană.

Le-ai aranjat pe toate cele trei fete pentru marea petrecere? Mergi la camera foto și fă câteva poze în stil și distribuie-le pe rețelele sociale ca toți să vadă că tu și prietenele tale sunteți pregătite pentru o petrecere minunată de Anul Nou!

Alte jocuri similare

Ți-a plăcut să joci New Year Makeup Trends? CrazyGames oferă sute de alte jocuri distractive de modă și gratuit aici. Două alte opțiuni populare sunt Fashion Challenge: Catwalk Run și Boyfriend Fashion Trends. Verifică-le acum!

Data lansării

ianuarie 2024

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate