Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Racing in City

Rating:
8,4
(140.467 voturi)
Dezvoltator:
Hammurabi
Publicat:
octombrie 2023
Ultima actualizare:
noiembrie 2023
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Condus
┬╗

Racing in City este un joc de conducere ├«n care evi╚Ťi traficul ╚Öi completezi provoc─âri. Navigheaz─â prin traficul din ora╚Ö pe o varietate de curse ├«n timp ce te afli ├«n spatele volanului. Particip─â la o carier─â de conducere lung─â ╚Öi ilustr─â. C├ó╚Ötig─â puncte ╚Öi schimb─â-le pe ma╚Öini ╚Öi upgrade-uri.

Cum se joac─â

Pornește cariera ta

A venit momentul s─â declan╚Öezi motorul carierei tale ╚Öi s─â decolezi printr-o serie lung─â de provoc─âri care ├«╚Ťi definesc cariera. Modul carier─â te duce ├«ntr-o c─âl─âtorie c─âtre loca╚Ťii noi ╚Öi provoc─âri mai mari care ├«╚Ťi testeaz─â abilit─â╚Ťile la volan ╚Öi te recompenseaz─â tot mai mult pe parcurs.

Evi╚Ťi traficul

Abilitatea ta de a c├ó╚Ötiga bani este nelimitat─â. ├Äncepe un joc cu trafic unidirec╚Ťional sau bidirec╚Ťional ╚Öi condu c├ót de mult po╚Ťi. Asum─â-╚Ťi riscuri riscante, cum ar fi s─â conduci aproape de alte ma╚Öini ╚Öi s─â te deplasezi pe partea gre╚Öit─â a drumului la viteze mari pentru a c├ó╚Ötiga puncte bonus. Po╚Ťi cump─âra drumuri noi pe care s─â conduci cu banii pe care ├«i c├ó╚Ötigi.

Cumpără și upgradează mașinile

Exist─â o gam─â extins─â de personaliz─âri pentru ma╚Öinile tale. Po╚Ťi ajusta nu doar motorul ╚Öi toate aspectele interioare ale ma╚Öinii, ci po╚Ťi ad─âuga ╚Öi spoilere, etriere de fr├ón─â ╚Öi alte caracteristici cosmetice pentru a-╚Ťi face ma╚Öina s─â arate uimitor.

Mai multe jocuri similare

CrazyGames ofer─â o selec╚Ťie uria╚Ö─â de jocuri cu ma╚Öini. Dac─â cau╚Ťi altceva de jucat dup─â Racing in City, ├«ncearc─â un alt joc de curse popular, precum Mr. Racer sau Night City Racing.

Data lans─ârii

  • Mai 2016 (Android)
  • Iulie 2016 (iOS)
  • Octombrie 2023 (WebGL)

Dezvoltator

Jocul a fost dezvoltat de Hammurabi.

Platforme

  • Browser web (desktop ╚Öi mobil)
  • Android
  • iOS

Ultima actualizare

23 nov. 2023

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate