Riot Escape

15.076
evaluări
9,4

Riot Escape este un joc de acțiune în care personajul tău este fie un mafiot care vrea să evadeze, fie un polițist. Astfel, fugarii mafioți trebuie să incheie runda fără a fi opriți de către poliție. Dacă ești un polițist, atunci trebuie să opești mafioții să evadeze!

Cum se joacă Riot Escape

Aleargă, cațără-te și ferește-te de autorități

Dacă ești în rolul unui fugar, aleargă în cadrul hărții, ferește-te de polițiști și de alte obstacole neplăcute. Cațără-te pe clădiri, fii atent la capcane, fii cu un pas înaintea oamenilor legii și încearcă să ajungi la linia de sosire.

Oprește bandele mafiote să evadeze

Dacă ești un polițist, pregătește-te să faci față rebelilor, să-i prinzi și să-i aduci în fața justiției. Dacă îți vor scăpa prea mulți membri ai mafiei, va trebui să încerci din nou.

Folosește-te de upgrade-urile temporare

La începutul fiecărei runde, ai de ales între două avantaje temporare. Acestea pot fi: viteză mai mare de deplasare, bicicletă cvadruplă, posibilitatea de a zbura sau de a deveni un gigant! Fii cu ochi-n patru după aceste avantaje puternice.

Data lansării

  • Februarie 2021 (iOS)
  • Martie 2021 (Android)
  • Martie 2022 (WebGL)

Dezvoltator

Riot Escape a fost creat de cei de la Yso Corp. Alte jocuri populare realizate de aceștia sunt Wood Farmer și Hide N Seek.

Platforme

  • Web browser
  • Android
  • iOS

Tur video

Comenzi

Folosește tastele WASD sau tastele săgeți pentru a te mișca.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate