Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

12 MiniBattles

Rating:
8,5
(336.532 voturi)
Dezvoltator:
Shared Dreams
Publicat:
aprilie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), Android

12 MiniBattles este un joc amuzant care se joacă în 2 și în care tu împreună cu un prieten vă puteți confrunta în diverse tipuri de jocuri. Acest tip de joc are diferite stiluri pe care le poți juca, în ce ordine vrei, și include chiar jocuri de fotbal și jocuri cu lunetiști. Toate aceste jocuri diferite au un singur buton ca și comandă ceea ce le face ușor de jucat.

Jocul este atât de captivant încât te va ține ocupat atât pe tine cât și pe prietenul tău căteva ore bune. Delectează-te cu toate jocurile și vei avea parte de câteva ore de calitate petrecute împreună cu prietenii tăi. Distracție plăcută!

12 MiniBattles a fost al doilea joc participant în anul 2018 la concursul creatorilor de jocuri CrazyGames. Juriul format din trei experți independenți ai jocurilor au apreciat modul de joacă de tipul 2-jucători și diversitatea stilurilor de joc cu grafică retro. "Jocurile de petrecere sunt din start fie un succes, fie un eșec. Acest joc este cu siguranță un succes. Conceptul este bine implementat și chiar îmi place modul simplu de joc cu un singur buton."

Data lansarii

Iulie 2017 (Android) și noiembrie 2018 (HTML5).

UPDATE (Aprilie 2019): au fost adăugate noi minijocuri ajungându-se astfel la un număr de peste 36 de minijocuri numai bune de încercat!

Dezvoltator

12 MiniBattles este dezvoltat de Shared Dreams (Mariano Maffia).

Caracteristici

  • Un joc arcadă distractiv, de jucat în 2
  • Jocuri variate redate la întâmplare, printre care se numără unele titluri populare precum Rooftop Snipers și Soccer Physics
  • Comenzi ușoare prin acționarea unui singur buton
  • Captivant și plin de provocări

Platforme

  • Web browser (desktop și mobil)
  • Android

Ultima actualizare

02 feb. 2023

Comenzi

  • Jucătorul 1 folosește tasta A
  • Jucătorul 2 folosește tasta L
Publicitate
Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate