Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

12 MiniBattles

Rating:
8,5
(390.002 voturi)
Dezvoltator:
Shared Dreams
Publicat:
aprilie 2019
Ultima actualizare:
februarie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(Android)
Clasificare:

12 MiniBattles este un joc amuzant care se joac─â ├«n 2 ╚Öi ├«n care tu ├«mpreun─â cu un prieten v─â pute╚Ťi confrunta ├«n diverse tipuri de jocuri. Acest tip de joc are diferite stiluri pe care le po╚Ťi juca, ├«n ce ordine vrei, ╚Öi include chiar jocuri de fotbal ╚Öi jocuri cu luneti╚Öti. Toate aceste jocuri diferite au un singur buton ca ╚Öi comand─â ceea ce le face u╚Öor de jucat.

Jocul este at├ót de captivant ├«nc├ót te va ╚Ťine ocupat at├ót pe tine c├ót ╚Öi pe prietenul t─âu c─âteva ore bune. Delecteaz─â-te cu toate jocurile ╚Öi vei avea parte de c├óteva ore de calitate petrecute ├«mpreun─â cu prietenii t─âi. Distrac╚Ťie pl─âcut─â!

12 MiniBattles a fost al doilea joc participant ├«n anul 2018 la concursul creatorilor de jocuri CrazyGames. Juriul format din trei exper╚Ťi independen╚Ťi ai jocurilor au apreciat modul de joac─â de tipul 2-juc─âtori ╚Öi diversitatea stilurilor de joc cu grafic─â retro. "Jocurile de petrecere sunt din start fie un succes, fie un e╚Öec. Acest joc este cu siguran╚Ť─â un succes. Conceptul este bine implementat ╚Öi chiar ├«mi place modul simplu de joc cu un singur buton."

Data lansarii

Iulie 2017 (Android) și noiembrie 2018 (HTML5).

UPDATE (Aprilie 2019): au fost adăugate noi minijocuri ajungându-se astfel la un număr de peste 36 de minijocuri numai bune de încercat!

Dezvoltator

12 MiniBattles este dezvoltat de Shared Dreams (Mariano Maffia).

Caracteristici

  • Un joc arcad─â distractiv, de jucat ├«n 2
  • Jocuri variate redate la ├«nt├ómplare, printre care se num─âr─â unele titluri populare precum Rooftop Snipers ╚Öi Soccer Physics
  • Comenzi u╚Öoare prin ac╚Ťionarea unui singur buton
  • Captivant ╚Öi plin de provoc─âri

Platforme

  • Web browser (desktop ╚Öi mobil)
  • Android

Ultima actualizare

02 feb. 2023

Comenzi

  • Juc─âtorul 1 folose╚Öte tasta A
  • Juc─âtorul 2 folose╚Öte tasta L

Video Gameplay

Publicitate
Google Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate