Logo CrazyGames.ro
background
7.291
evaluări
8,5

Skydom este un joc distractiv de potrivire a 3 piese. Jocul îți dezvăluie o hartă mai degrabă clasică, dar păstrează în acelasși timp elemente unice din alte jocuri match-3 precum Jewels Blitz și Match Arena.

Caracteristici

Îndeplinește scopuri unice pentru a primi recompense

Fiecare nivel jucat din Skydom are un scop. Acesta presupune în mod normal eliminarea unei anumite cantități de elemente sau pietre prețioase. Odată eliminate, completezi nivelul și ești premiat! În unele niveluri, ești îm competiție cu alți jucători online.

Creează pietre prețioase speciale cu efecte puternice

Potrivește 3 piese de aceeași culoare pentru a le elimina de pe planșă și a avansa spre a-ți îndeplini misiunea. Combină un număr mare de pietre pentru a crea piese unice, ce au un efect fantastic.

Deblochează noi elemente pentru a progresa

Avansează către noi tărâmuri și deblochează alchimistul de îndată ce deții 1,000 monede. Acest maestru al elementelor va prepara piese speciale, care devin bonus atunci când sunt colectate.

Personalizează experiența de joc

Skydom îți va oferi indicii la fiecare pas. Totuși, dacă vrei să oprești indiciile, poți accesa meniul opțiuni. Astfel, vei avea parte de o provocare mai mare. Poți modifica anumite opțiuni aici, inclusiv limba de afișare.

Data lansării

Martie 2020

Dezvoltator

Skydom este creat de PecPoc Games.

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile)

Ultima actualizare

19 sept. 2022

Comenzi

Trage sau folosește clic stânga a mouse-ului pentru a schimba piesele.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate