Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Sort Parking

Rating:
8,2
(4.760 voturi)
Dezvoltator:
Synk
Publicat:
iunie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Sort Parking este un joc puzzle ├«n care sortezi ma╚Öinile dup─â tip, asigur├óndu-te c─â fiecare ma╚Öin─â de culoare este parcat─â ├«ntr-un r├ónd cu ma╚Öini de aceea╚Öi culoare pentru a ajunge la urm─âtoarea etap─â a jocului. Este un joc clasic de sortare ╚Öi ordonare care implic─â abilit─â╚Ťi precum logica pentru a avansa la urm─âtoarele niveluri.

Cum se joac─â Sort Parking

Conceptul de Sort Parking este destul de simplu. Trebuie s─â folosi╚Ťi logica pentru a parca ma╚Öinile de o culoare similar─â ├«ntr-un r├ónd, asigur├óndu-v─â c─â nicio ma╚Öin─â impar─â nu este blocat─â ├«n parcare ├«ntre culori nepotrivite.

Jocul începe cu mașini de diferite culori parcate toate împreună. Vei avea un rând cu mașini de culori amestecate: maro, roșu, galben și albastru, dar scopul tău este să ai mașini de aceeași culoare parcate toate în același rând, deci toate mașinile roșii parcate într-un rând, mașinile maro parcate într-un rând și așa mai departe.

Exist─â c├óteva r├ónduri goale - acestea sunt cele pe care trebuie s─â fii strategic ├«n a le umple. Odat─â ce a╚Ťi plasat o culoare ├«ntr-un r├ónd gol, va trebui s─â ad─âuga╚Ťi aceea╚Öi culoare chiar pe acel r├ónd. Ma╚Öinile nu pot fi plasate ├«n fa╚Ťa ma╚Öinilor de culori diferite, a╚Öa c─â, odat─â ce ├«ncepe╚Ťi un r├ónd, asigura╚Ťi-v─â c─â ave╚Ťi un plan pentru a-l umple.

Atunci c├ónd umple╚Ťi un r├ónd ├«ntreg cu o singur─â culoare, acel r├ónd este blocat. Bloca╚Ťi-le pe toate ╚Öi finaliza╚Ťi etapa.

Câștigă mai multe puncte

Odat─â ce a╚Ťi terminat o etap─â, pute╚Ťi s─â v─â m─âri╚Ťi punctele f─âc├ónd clic pe cel mai mare num─âr care se rote╚Öte. Pare destul de u╚Öor, dar aceste numere se rotesc destul de repede.

Ce po╚Ťi face cu punctele tale?

Pute╚Ťi debloca mai multe modele de ma╚Öini cu monedele din joc. Elibera╚Ťi etapele pentru a colecta piese pentru fundal; atunci c├ónd sunt potrivite, pute╚Ťi schimba fundalul cu o tem─â nou─â.

Mai multe jocuri ca acesta

Dac─â ├«╚Ťi plac jocurile ├«n care trebuie s─â g─âse╚Öti tipare, poate vrei s─â ├«ncerci jocuri puzzle similare precum Mahjong Classic, ├«n care cure╚Ťi tabla mahjong g─âsind piese potrivite; Match the Color, ├«n care aranjezi inele colorate pentru a cur─â╚Ťa r├óndurile; sau 10x10, un joc gril─â asem─ân─âtor Tetris. Consulta╚Ťi categoria noastr─â de puzzle pentru mai multe jocuri ca acestea.

Data lans─ârii

decembrie 2023

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate