Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Stickman Archero Fight

Rating:
9,0
(129.044 voturi)
Dezvoltator:
Artur Stogney
Publicat:
noiembrie 2022
Ultima actualizare:
decembrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Actiune
┬╗
Arcada
┬╗

Stickman Archero Fight este un joc de ac╚Ťiune stickman ├«n care te lup╚Ťi cu inamicii folosind diferite arme. Deplaseaz─â-te prin diverse portaluri c─âtre diferite etape, ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte-╚Ťi stickmanul ╚Öi devino o ma╚Öin─â de lupt─â stickman!

Cum se joac─â

Îmbarcă-te în misiuni pline de lupte

Traverseaz─â un peisaj 2D adun├ónd arme ╚Öi lupt├ónd cu diver╚Öi inamici. Experimenteaz─â combina╚Ťia suprem─â de provoc─âri de supravie╚Ťuire, b─ât─âlii cu ╚Öefi ╚Öi progresie a personajelor.

Folosește diverse arme

Po╚Ťi echipa Stickmanul cu o varietate de arme, inclusiv arcuri, topoare ╚Öi s─âbii, pentru a ie╚Öi victorios din lupt─â. Dezl─ân╚Ťuie-╚Ťi abilit─â╚Ťile de lupt─â ╚Öi m├ónuie╚Öte-╚Ťi armele cu putere ├«mpotriva unui atac din ce ├«n ce mai mare al inamicilor puternici. Ridic─â obiecte din mediul ├«nconjur─âtor ╚Öi arunc─â-le asupra du╚Ömanilor pentru a le cauza daune maxime.

Mărește nivelul personajului

Pe m─âsur─â ce avansezi, personajul t─âu va cre╚Öte ├«n nivel, oferindu-╚Ťi o selec╚Ťie de ├«mbun─ât─â╚Ťiri permanente ale abilit─â╚Ťilor tale. ├Ämpreun─â cu asta, inamicii devin ╚Öi mai greu de ├«nvins, deci va trebui s─â folose╚Öti mi╚Öc─âri serioase de stickman ninja pentru a-i ├«nvinge.

Colecteaz─â obiecte ╚Öi monede pentru a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi abilit─â╚Ťile stickmanului

Adun─â numeroase obiecte puternice din cuferele din fiecare nivel ╚Öi echipaz─â-╚Ťi stickmanul cu ele pentru a-╚Ťi cre╚Öte puterea. Colecteaz─â c├ót mai multe monede ╚Öi folose╚Öte-le pentru a cump─âra upgrade-uri pentru obiecte ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťiri permanente ale personajului.

Alte jocuri similare

Pentru mai multe jocuri excelente ca acesta, verifică jocurile stickman noastre. Alte alegeri populare sunt Stickman Parkour 3 și Turbo Dismounting.

Data lans─ârii

Iunie 2022

Dezvoltator

Stickman Archero Fight este realizat de Artur Stogney.

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

14 dec. 2022

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate