Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Table Tennis World Tour

Rating:
7,3
(237.202 voturi)
Dezvoltator:
Famobi
Publicat:
septembrie 2022
Ultima actualizare:
septembrie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Table Tennis World Tour este un joc sportiv palpitant ├«n care joci tenis de mas─â ├«mpotriva diferi╚Ťilor adversari. Alege-╚Ťi na╚Ťiunea ╚Öi porne╚Öte ├«n competi╚Ťia global─â pentru a deveni campionul mondial la tenis de mas─â!

Cum se joac─â

Balansează-te și trage

Tot ce trebuie s─â faci este s─â tragi cu mouse-ul pentru a muta racheta spre minge. Modul ├«n care ├«nv├ór╚Ťi racheta afecteaz─â direc╚Ťia mingii. Po╚Ťi muta racheta mai aproape sau mai departe pentru o lovitur─â mai sincronizat─â. ├Äncearc─â s─â-╚Ťi prinzi adversarul nepreg─âtit cu o lovitur─â unghiular─â bun─â pentru a acumula puncte.

Ob╚Ťine cele mai multe puncte

Meciul se termin─â atunci c├ónd prima echip─â ajunge la un scor de 11. Men╚Ťine presiunea asupra adversarului pentru a ajunge acolo ├«naintea lui! Fiecare turneu la care participi are ╚Öase meciuri cu al╚Ťi juc─âtori din ├«ntreaga lume. Te po╚Ťi muta la urm─âtorul c├ónd ob╚Ťii trofeul pentru prima ╚Ťar─â.

Rămâi concentrat

Adversarii t─âi AI ├«n Table Tennis World Tour sunt dinamici ╚Öi variaz─â ├«n dificultate, ├«n func╚Ťie de etapa ├«n care te afli. Acest nivel de dificultate schimb─âtor ├«nseamn─â c─â trebuie s─â g├óndesti rapid pentru a ├«nvinge urm─âtorul adversar.

Alte jocuri similare

Tennis Masters este un alt joc grozav de tenis pe care ├«l po╚Ťi ├«ncerca dac─â cau╚Ťi ceva similar. Dac─â ├«╚Ťi place s─â joci jocuri sportive, exist─â o selec╚Ťie larg─â pe CrazyGames. Verific─â ╚Öi Basket Random ╚Öi fii parte din ceva nou!

Dezvoltator

Table Tennis World Tour a fost dezvoltat de Happylander.

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

04 sept. 2023

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate