Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Table Tennis World Tour

Rating:
7,1
(196.132 voturi)
Dezvoltator:
Famobi
Publicat:
septembrie 2022
Ultima actualizare:
septembrie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Table Tennis World Tour este un joc sportiv palpitant în care joci tenis de masă împotriva diferiților adversari. Alege-ți națiunea și pornește în competiția globală pentru a deveni campionul mondial la tenis de masă!

Cum se joacă

Balansează-te și trage

Tot ce trebuie să faci este să tragi cu mouse-ul pentru a muta racheta spre minge. Modul în care învârți racheta afectează direcția mingii. Poți muta racheta mai aproape sau mai departe pentru o lovitură mai sincronizată. Încearcă să-ți prinzi adversarul nepregătit cu o lovitură unghiulară bună pentru a acumula puncte.

Obține cele mai multe puncte

Meciul se termină atunci când prima echipă ajunge la un scor de 11. Menține presiunea asupra adversarului pentru a ajunge acolo înaintea lui! Fiecare turneu la care participi are șase meciuri cu alți jucători din întreaga lume. Te poți muta la următorul când obții trofeul pentru prima țară.

Rămâi concentrat

Adversarii tăi AI în Table Tennis World Tour sunt dinamici și variază în dificultate, în funcție de etapa în care te afli. Acest nivel de dificultate schimbător înseamnă că trebuie să gândesti rapid pentru a învinge următorul adversar.

Alte jocuri similare

Tennis Masters este un alt joc grozav de tenis pe care îl poți încerca dacă cauți ceva similar. Dacă îți place să joci jocuri sportive, există o selecție largă pe CrazyGames. Verifică și Basket Random și fii parte din ceva nou!

Dezvoltator

Table Tennis World Tour a fost dezvoltat de Happylander.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

04 sept. 2023

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate