Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Taming.io

Rating:
8,7
(189.236 voturi)
Dezvoltator:
LapaMauve
Publicat:
septembrie 2022
Ultima actualizare:
aprilie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Taming-io este un joc .io de supravie╚Ťuire cu animale de companie magice care lupt─â al─âturi de tine. Culege resurse ╚Öi deblocheaz─â upgrade-uri pe m─âsur─â ce ├«mb─âtr├óne╚Öti. Confec╚Ťioneaz─â obiecte, construie╚Öte o baz─â ╚Öi lupt─â ├«mpotriva altor juc─âtori ╚Öi a animalelor lor de companie pentru a deveni cel mai priceput supravie╚Ťuitor.

Cum se joac─â Taming.io

Creează și upgradează

La ├«nceput, e╚Öti doar tu ╚Öi animalul t─âu de companie. Ar trebui s─â culegi rapid lemn din copaci pentru a ├«ncepe s─â ├«mb─âtr├óne╚Öti ╚Öi s─â aduni resurse pentru a construi structuri. Armele sunt, de asemenea, esen╚Ťiale. De fiecare dat─â c├ónd ├«mb─âtr├óne╚Öti, vei primi o selec╚Ťie de recompense care ├«╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťesc abilit─â╚Ťile ca supravie╚Ťuitor. Aceste recompense pot fi orice, de la alimente pentru recuperarea s─ân─ât─â╚Ťii, p├ón─â la unelte ╚Öi arme.

Nu pierde timpul ╚Öi ├«ncepe s─â-╚Ťi construie╚Öti fort─ârea╚Ťa ╚Öi s─â o ├«nt─âre╚Öti cu ziduri ╚Öi turnuri de ap─ârare. Una dintre cele mai importante cl─âdiri de deblocat pentru baza ta este morarul de v├ónt. Aceast─â structur─â genereaz─â automat aur pentru tine.

Îmblânzește animale de companie

Unul dintre aspectele unice ale jocului Taming este lupta cu animalele de companie. Po╚Ťi alege dintr-o selec╚Ťie de animale de companie la ├«nceput, dar po╚Ťi ├«mbl├ónzi ╚Öi p├ón─â la trei animale s─âlbatice. Doar apropie-te de orice animal ne├«mbl├ónzit ╚Öi vezi ce se ├«nt├ómpl─â!

Creeaz─â o echip─â

Deoarece Taming este un joc .io multiplayer, vei ├«mp─ârt─â╚Öi lumea cu al╚Ťi juc─âtori. Este o idee bun─â s─â te ├«n╚Ťelegi bine cu c├ó╚Ťiva dintre ei pentru a forma o echip─â. S─â joci singur va fi mai provocator, deoarece te vei confrunta cu alte echipe ╚Öi cu juc─âtori de nivel superior care vor domina jocul.

Jocuri similare

Taming.io este similar cu alte jocuri de supravie╚Ťuire precum EvoWorld.io ╚Öi Paper.io 2. R─âsfoie╚Öte jocurile noastre de supravie╚Ťuire pentru mai multe ╚Öi verific─â ╚Öi celelalte jocuri dezvoltate de aceea╚Öi companie mai jos.

Caracteristici

  • Lupte magice cu al╚Ťi juc─âtori
  • ├Ämbl├ónze╚Öte animale s─âlbatice s─â lupte pentru tine
  • Colecteaz─â diverse resurse
  • Construie╚Öte ╚Öi ├«nt─âre╚Öte-╚Ťi baza
  • Deblocheaz─â mai multe recompense pe m─âsur─â ce ├«mb─âtr├óne╚Öti

Data de lansare

Noiembrie 2020

Dezvoltator

Taming.io a fost dezvoltat de LapaMauve.

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

24 apr. 2023

Comenzi

  • WASD sau ZQSD sau tastele s─âge╚Ťi ca s─â te mi╚Öti
  • Click st├ónga a mouse-ului pentru a ataca

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate