Logo CrazyGames.ro

Taming.io

Rating:
8,7
(128.487 voturi)
Dezvoltator:
LapaMauve
Publicat:
septembrie 2022
Ultima actualizare:
aprilie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)

Taming-io este un joc .io de supraviețuire cu animale de companie magice care luptă alături de tine. Recoltează resurse și deblochează upgrade-uri pe măsură ce îmbătrânești. Creează obiecte, construiește o bază și luptă împotriva altor jucători și a animalelor lor de companie pentru a deveni cel mai isteț supraviețuitor.

Cum se joacă Taming.io

Crează și upgradează

La început, ești doar tu și animalul tău de companie. Trebuie să recoltezi rapid lemn din copaci pentru a începe să îmbătrânești și să aduni resurse pentru a construi structuri. Armele sunt, de asemenea, esențiale. De fiecare dată când îmbătrânești, vei primi o selecție de recompense care îți cresc capacitățile ca supraviețuitor. Aceste recompense pot fi orice, de la alimente pentru refacerea sănătății, la unelte și arme.

Nu pierde timpul și începe să îți contruiești fortăreața și să o fortifici cu ziduri și turnulețe. Una dintre cele mai importante clădiri de deblocat pentru baza ta este moara de vânt. Această structură generează aur pentru tine în mod automat.

Îmblânzește animale de companie

Unghiul unic al Taming-ului este reprezentat de luptele cu animalele de companie. Poți alege dintr-o selecție de animale de companie la început, dar poți îmblânzi și până la trei animale sălbatice. Doar apropie-te de orice animal sălbatic și vezi ce se întâmplă!

Creează o echipă

Deoarece Taming este un joc .io multiplayer, o mulțime de alți jucători împart lumea cu tine. Este o idee bună să te împrietenești cu unii dintre ei pentru a forma o echipă. Să joci singur este mai dificil, deoarece vei avea de înfruntat alte echipe și jucători de nivel superior care te vor domina.

Jocuri similare

Taming.io este similar cu alte jocuri de supraviețuire, cum ar fi MooMoo.io. Consultă jocurile noastre de supraviețuire pentru mai multe și verifică celelalte jocuri ale acestui dezvoltator mai jos.

Caracteristici

  • Lupte magice cu alți jucători
  • Îmblânzește animale sălbatice pentru a lupta alături de tine
  • Colectează diverse resurse
  • Construiește și fortifică-ți baza
  • Deblochează mai multe recompense pe măsură ce îmbătrânești

Data de lansare

Noiembrie 2020

Dezvoltator

LapaMauve a dezvoltat Taming.io.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

24 apr. 2023

Comenzi

  • WASD sau ZQSD sau tastele săgeți ca să te miști
  • Click stânga a mouse-ului pentru a ataca
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate