Logo CrazyGames.ro
112.929
evaluări
8,7
Dezvoltat de  LapaMauve
Taming-io este un joc .io de supraviețuire, în care animale de companie magice luptă de partea ta. Recoltează și deblochează upgrade-uri pe măsură ce înaintezi în vârstă. Creează obiecte, construiește o bază și concurează cu alți jucători și animalele lor de companie pentru a deveni cel mai înțelept supraviețuitor.

Cum se joacă Taming.io

Mesteșugăritul și Upgrade-urile

La început sunteți doat tu și animalul tău de companie. Ar trebui în scurt timp să-ti procuri lemn de la copaci pentru a începe să devii mai în vârstă și să ai resurse pentru a construi structurile unei baze. Armele sunt de asemenea importante. De fiecare dată când avansezi în vârstă, vei primi câteva recompense care să te ajute să capeți experiență și să ai abilitățile necesare unui supraviețuitor. Aceste recompense pot fi orice, de la mâncare care să te ajute să-ți recuperezi sănătatea până la unelte și arme.

Așadar nu pierde timpul și treci la treabă. Începi să pui bazele unei fortărețe cu ziduri puternice și turele. Una din cele mai importante clădiri pe care o poți debloca este moara de vânt, întrucât această structura va produce aur, în mod automat.

Dresajul animalelor de companie

Modul unic de dresare abordat de acest joc este reprezentat chiar de bătăile dintre animale. Ai posibilitatea de a alege la început dintr-o selecție de animale de companie, dar poți să dresezi și animale sălbatice (maxim 3). Doar apropie-te de un animal neîmblânzit și vezi ce se întâmplă!

Formează o echipă

Din moment ce Taming este un joc .io multiplayer, o mulțime de alți jucători împart aceeași lume cu tine. Ar fi o idee bună să te împrietești cu o parte din ei și să formați o echipă. Trăind pe cont propriu va fi mult mai greu și mai provocator atunci când vei avea de-a face cu jucători experimentați. Aceștia nu vor ezita să te domine.

Jocuri asemănătoare

Taming.io este similar cu alte jocuri de supraviețuire precum MooMoo.io. Aruncă un ochi pe colecția noastră de jocuri de supravietuire pentru mai multe astfel de jocuri. Te invităm de asemenea să verifici lista de mai joc, cu jocurile create de același dezvoltator.

Caracteristici

  • Ai parte de confruntări magice cu alți jucători
  • Îmblânzești animale sălbatice și le faci să lupte pentru tine
  • Procuri diverse resurse
  • Construiești și consolidezi baza
  • Deblochezi mai multe recompense odată cu înaintarea în vârstă

Data lansării

Noiembrie 2020

Dezvoltator

LapaMauve este creatorul jocului Taming.io., precum și a altor jocuri .io despre supraviețuire, la fel de populare, precum Starve și Limax.io.

Platforme

Web browser

Comenzi

  • WASD sau ZQSD sau tastele săgeți ca să te miști
  • Click stânga a mouse-ului pentru a ataca
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate