Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Taming.io

Rating:
8,7
(156.292 voturi)
Dezvoltator:
LapaMauve
Publicat:
septembrie 2022
Ultima actualizare:
aprilie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Pagini Wiki:

Taming-io este un joc de supraviețuire .io cu animale de companie magice care luptă alături de tine. Culege resurse și deblochează upgrade-uri pe măsură ce înaintezi în vârstă. Creează obiecte, construiește o bază și luptă împotriva altor jucători și animalelor lor de companie pentru a deveni cel mai priceput supraviețuitor.

Cum se joacă Taming.io

Artizanat și Upgrade-uri

La început, ești doar tu și animalul tău de companie. Ar trebui să recoltezi rapid lemn din copaci pentru a începe să înaintezi în vârstă și să strângi resurse pentru a construi structuri. Armele sunt, de asemenea, esențiale. De fiecare dată când îmbătrânești, vei primi o selecție de recompense care îți îmbunătățesc capacitățile ca supraviețuitor. Aceste recompense pot fi orice, de la alimente pentru recuperarea sănătății, la unelte și arme.

Nu pierde timpul și începe să-ți construiești fortăreața și s-o întărești cu ziduri și turnuri de apărare. Una dintre cele mai importante clădiri pe care trebuie să le deblochezi pentru baza ta este morarul de vânt. Această structură generează aur automat pentru tine.

Îmblânzește animale de companie

Punctul unic al jocului Taming este reprezentat de luptele cu animalele de companie. Poți alege dintr-o selecție de animale de companie la început, dar poți îmblânzi și până la trei animale sălbatice. Apropii-te pur și simplu de orice animal nedomesticit și vezi ce se întâmplă!

Construiește o Echipă

Deoarece Taming este un joc .io multiplayer, împărți aceeași lume cu mulți alți jucători. Este o idee bună să te împrietenești cu unii dintre ei pentru a forma o echipă. Să joci singur va fi mai provocator, deoarece vei întâlni alte echipe și jucători de nivel înalt care te vor domina.

Jocuri Similare

Taming.io este similar cu alte jocuri de supraviețuire precum MooMoo.io și Territorial. Răsfoiește jocurile noastre de supraviețuire pentru mai multe și verifică și celelalte jocuri dezvoltate de acest creator de mai jos.

Caracteristici

  • Lupte magice cu alți jucători
  • Îmblânzește animale sălbatice pentru a lupta pentru tine
  • Colectează diverse resurse
  • Construiește și întărește-ți baza
  • Deblochează mai multe recompense pe măsură ce înaintezi în vârstă

Data Lansării

Noiembrie 2020

Dezvoltator

Taming.io a fost dezvoltat de LapaMauve.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

24 apr. 2023

Comenzi

  • WASD sau ZQSD sau tastele săgeți ca să te miști
  • Click stânga a mouse-ului pentru a ataca

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate