Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Taming.io

Rating:
8,7
(209.499 voturi)
Dezvoltator:
LapaMauve
Publicat:
septembrie 2022
Ultima actualizare:
aprilie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Taming.io este un joc .io de supravie╚Ťuire cu animale magice care lupt─â al─âturi de tine. Recolteaz─â resurse ╚Öi deblocheaz─â upgrade-uri pe m─âsur─â ce ├«naintezi ├«n v├órst─â. Confec╚Ťioneaz─â obiecte, construie╚Öte o baz─â ╚Öi lupt─â ├«mpotriva altor juc─âtori ╚Öi a animalelor lor de companie pentru a deveni cei mai iste╚Ťi supravie╚Ťuitori.

Cum s─â joci Taming.io

Creează și Upgrade

La ├«nceput, e╚Öti doar tu ╚Öi animalul t─âu de companie. Ar trebui s─â recoltezi rapid lemn din copaci pentru a ├«ncepe s─â aduni resurse ╚Öi s─â construie╚Öti structuri. De asemenea, armele sunt esen╚Ťiale. De fiecare dat─â c├ónd ├«naintezi ├«n v├órst─â, vei primi o selec╚Ťie de recompense care-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťesc capacit─â╚Ťile ca supravie╚Ťuitor. Aceste recompense pot fi de la alimente la recuperarea s─ân─ât─â╚Ťii, scule ╚Öi arme.

Nu pierde timpul ╚Öi ├«ncepe s─â-╚Ťi construie╚Öti fort─ârea╚Ťa ╚Öi s─â o ├«nt─âre╚Öti cu ziduri ╚Öi turele. Una dintre cele mai importante cl─âdiri de deblocat pentru baza ta este moara de v├ónt. Aceast─â structur─â genereaz─â automat aur pentru tine.

Îmblânzește Animale de Companie

Unul dintre aspectele unice ale lui Taming este lupta cu animalele de companie. Po╚Ťi alege dintr-o selec╚Ťie de animale de la ├«nceput, dar po╚Ťi ├«mbl├ónzi ╚Öi p├ón─â la trei animale s─âlbatice. Apropie-te doar de un animal s─âlbatic ╚Öi vezi ce se ├«nt├ómpl─â!

Construiește o Echipă

Deoarece Taming este un joc .io multiplayer, mul╚Ťi al╚Ťi juc─âtori ├«mpart lumea cu tine. Este o idee bun─â s─â faci echip─â cu unii dintre ei. S─â joci singur va fi mai dificil, deoarece te vei confrunta cu alte echipe ╚Öi cu juc─âtori de un nivel mai ridicat care te vor domina.

Mai Multe Jocuri Ca Acesta

Taming.io este similar altor jocuri multiplayer Io, cum ar fi LOLBeans, un joc de curse ├«n care trebuie s─â evi╚Ťi obstacole; Paper.io 2, un joc de supravie╚Ťuire ├«n care ├«╚Ťi extinzi teritoriul; Shell Shockers, un joc FPS cu ou─â ├«narmate cu arme.

Caracteristici

  • Lupte magice cu al╚Ťi juc─âtori
  • ├Ämbl├ónze╚Öte animale s─âlbatice pentru a lupta pentru tine
  • Colecteaz─â diverse resurse
  • Construie╚Öte ╚Öi fortific─â-╚Ťi baza
  • Deblocheaz─â mai multe recompense odat─â cu ├«naintarea ├«n v├órst─â

Data Lans─ârii

Noiembrie 2020

Dezvoltator

Taming.io a fost dezvoltat de LapaMauve.

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

24 apr. 2023

Comenzi

  • WASD sau ZQSD sau tastele s─âge╚Ťi ca s─â te mi╚Öti
  • Click st├ónga a mouse-ului pentru a ataca

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate