Logo CrazyGames.ro

Text Twist

Rating:
7,7
(8.739 voturi)
Publicat:
februarie 2017
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Text Twist este un joc hazliu, de cuvinte, creat de GameHouse. Alcătuiește cât mai multe cuvinte din literele date până expiră timpul. Cu fiecare cuvânt compus, scorul tău crește.

Cum se joacă

Text Twist este despre a găsi cuvinte, atât ușoare cât și cuvinte capcană. Cuvintele trebuie să conțină cel puțin 3 litere. Timpul alocat este de 2 minute la fiecare rundă, timp în care trebuie să descoperi cât mai multe cuvinte. Pentru a merge la următorul nivel, trebuie să găsești cel mai lung cuvânt care să cuprindă toate literele date.

Text Twist iti pune cunostintele literare la încercare. Cuvintele devin din ce în ce mai complexe și mai neclare pe parcurs, așa că trebuie să ai cunoștințe solide de limba engleză pentru a putea merge mai departe.

Pentru a primi ajutor, jocul are o “chichiță” care constă în amestecarea literelor, acest lucru fiindu-ți de folos când te blochezi sau ai nevoie de o nouă perspectivă.

Jocuri asemănătoare

Dacă ești în căutarea mai multor provocări cu și despre cuvinte, descoperă jocurile gratuite de cuvinte. Vei găsi a varietate de jocuri atât dificile cât și ușoare pentru jucătorii de vârstă mai mică. Printre jocurile cele mai jucate se numără Word Wipe, Drawize si Crossword Connect.

Caracteristici

  • Folosirea creativității pentru a găsi cât mai multe cuvinte
  • Joc distractiv care apelează la cunoștințele tale de limba engleză
  • Nivelurile sunt cronometrate astfel încât jocul este presărat cu și mai multă distracție
  • Jocul este din ce în ce mai dificil astfel încât ți se oferă provocări noi

Dezvoltator

GameHouse este creatorul acestui joc.

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile)

FAQ

Cum se câștigă jocul Text Twist?

Trebuie să găsești un cuvânt care să conțină toate literele disponibile.

Ce grad de dificultate are Text Twist?

Text Twist este destul de provocator, chiar și pentru vorbitorii nativi de engleză.

Instrucțiuni

Ai la îndemână un grup de litere, înscrise în niște cerculețe. Pentru a pune o literă în căsuța de deasupra, trebuie sa dai click pe aceasta, după care apeși enter atunci când ai descoperit un cuvânt. Cuvântul va apărea pe grila din partea superioară a ecranului. Există de asemenea și un 'cuvânt bingo,' secret, care îți va aduce puncte bonus dacă îl găsești.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate