Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Text Twist

Rating:
8,0
(11.724 voturi)
Publicat:
februarie 2017
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Text Twist este un joc distractiv de cuvinte dezvoltat de GameHouse. Alcătuiește cât mai multe cuvinte cu ajutorul literelor puse la dispoziție înainte ca timpul să expiră. Fiecare cuvânt valid contribuie la scorul tău general.

Cum se joacă

Text Twist conține atât cuvinte ușoare, cât și cuvinte mai dificile de găsit. Cuvintele trebuie să fie alcătuite din cel puțin 3 litere. Ai la dispoziție un total de 2 minute în fiecare rundă pentru a găsi cât mai multe cuvinte posibile înainte ca cronometrul să se termine. Pentru a avansa în etape, trebuie să găsești cel mai lung cuvânt care conține toate literele disponibile.

Jocul Text Twist îți testează abilitățile de alfabetizare. Cuvintele devin din ce în ce mai dificile și mai obscure pe măsură ce avansezi, astfel încât va trebui să fii destul de priceput cu limba engleză dacă vrei să ajungi departe.

Pentru a te ajuta, jocul are o funcție specială de "twist" care amestecă literele. Aceasta este utilă atunci când te blochezi și ai nevoie de o perspectivă nouă.

Alte jocuri similare

Dacă îți plac provocările legate de cuvinte, verifică jocurile noastre gratuite de cuvinte disponibile aici: jocuri de cuvinte. Ai la dispoziție o varietate de jocuri dificile sau mai ușoare, potrivite tuturor vârstelor. Câteva dintre cele mai jucate titluri includ Word Wipe, Pinturillo 2 și Crossword Connect.

Caracteristici

  • Folosește-ți abilitățile creative și lingvistice pentru a găsi diferite cuvinte
  • Gameplay distractiv ce testează cunoștințele tale de limba engleză
  • Rundele cronometrate adaugă emoție și presiune
  • Dificultatea crescândă face din joc o adevarată provocare

Dezvoltator

Text Twist este creat de GameHouse.

Platforma

Jocul poate fi accesat prin browser-ul web, atât pe desktop, cât și pe mobil.

Întrebări frecvente

Cum câștigi în Text Twist?

Trebuie să găsești un cuvânt care să conțină toate literele deodată.

Cât de dificil este Text Twist?

Text Twist este o provocare destul de mare, chiar pentru vorbitorii nativi de limbă engleză.

Instrucțiuni

Ai la îndemână un grup de litere, înscrise în niște cerculețe. Pentru a pune o literă în căsuța de deasupra, trebuie sa dai click pe aceasta, după care apeși enter atunci când ai descoperit un cuvânt. Cuvântul va apărea pe grila din partea superioară a ecranului. Există de asemenea și un 'cuvânt bingo,' secret, care îți va aduce puncte bonus dacă îl găsești.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate