Logo CrazyGames.ro

Tic Tac Toe Online

41.416
evaluări
8,3

Joacă Tic Tac Toe online - faimosul joc de X si 0. Poți juca Tic Tac Toe gratuit online, cu alți jucători, împotriva calculatorului sau local, cu un prieten în modul multiplayer.

Cum se joacă Tic Tac Toe

Strategia este aceeași, indiferent ca ești X sau 0. Potrivește 3 pe un rând pentru a câștiga jocul și împiedică-ți adversarul să facă același lucru. Există un nivel de bază, care este potrivit oricărei vârste.

În această variantă a jocului Tic Tac Toe, poți juca în modul multiplayer sau în jocuri locale, adversarul tău fiind calculatorul sau un prieten.

Stabilește-ți corespunzător nivelul de dificultate

Tic Tac Toe se joacă tradițional pe o tablă 3x3. În Tic Tac Toe Online, poți extinde tabla de joc la 5x5 sau 7x7 dacă vrei să ai parte de o provocare mai mare și de niște jocuri super palpitante! În aceste jocuri extinse, trebuie să potrivești 4, în loc de 3 pe un singur rând.

Joacă online în modul multiplayer

Modul multiplayer al jocului Tic Tac Toe Online este fenomenal. Există două moduri și anume - quick match (partidă rapidă) sau create a match (creează partidă). Dacă optezi pentru o partidă rapidă, vei fi automat introdus într-un joc cu un alt jucător Tic Tac Toe Online. Poți să-l bați de câte ori vrei și poți relua jocul la nesfârșit.

Mai multe jocuri clasice

Tic Tac Toe este un joc clasic de familie. Este simplu de jucat și-l poți juca oriunde dacă ai la îndemână o bucată de hârtie și un pix. Te invităm să descoperi și mai multe jocuri de familie în secțiunea jocurilor de societate. Nu rata Guess Who, Snakes and Ladders, Connect 4, Ludo și multe ale jocuri distractive.

Data lansării

Octombrie 2018

Dezvoltator

Tic-Tac-Toe este dezvoltat de Code This Lab.

Platforme

Web browser (desktop și dispozitive mobile)

Comenzi

Click stânga pentru a marca căsuța.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate