Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Tic Tac Toe Online

Rating:
8,3
(64.771 voturi)
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Joacă Tic Tac Toe online - jocul clasic de X și O. Poți juca Tic Tac Toe online gratuit împotriva altor jucători, calculatorului sau unui prieten în multiplayer local.

Cum se joacă Tic Tac Toe

Strategia este aceeași, indiferent dacă joci cu X sau cu O. Potrivește 3 în linie pentru a câștiga jocul și blochează-ți adversarul să nu poată face același lucru. Există un nivel de bază al strategiei care se potrivește tuturor vârstelor de jucători.

În această versiune de Tic Tac Toe, poți juca în jocuri multiplayer online sau în jocuri locale împotriva calculatorului sau a unui prieten.

Setează nivelul potrivit de dificultate

Tic Tac Toe este jucat tradițional pe o tablă de 3x3. În Tic Tac Toe Online, poți extinde dimensiunea tablei la 5x5 sau 7x7 pentru o provocare mai mare și câteva jocuri interesante! Plasează 4 în linie în loc de 3 în aceste dimensiuni mai mari ale tablei, schimbând jocul în întregime.

Joacă în multiplayer online

Opțiunea de joc multiplayer online pentru Tic Tac Toe este fantastică. Există două moduri disponibile - meci rapid sau crearea unui meci. Dacă alegi meci rapid, ești plasat automat într-un joc aleatoriu cu un alt jucător al Tic Tac Toe Online. Poți să te lupți și să îți iei revanșa oricâte ori dorești.

Mai multe jocuri clasice

Tic Tac Toe este un joc clasic de familie. Este simplu și îl poți juca oriunde cu o foaie de hârtie și un pix. Descoperă mai multe jocuri de familie preferate în secțiunea noastră de jocuri de societate. Poți juca Guess Who, Uno, Connect 4, Ludo și multe alte jocuri de societate gratuite și distractive.

Data lansării

Octombrie 2018

Dezvoltator

Tic-Tac-Toe este dezvoltat de Code This Lab.

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Comenzi

Click stânga pentru a marca căsuța.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate