Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Ludo King

Rating:
7,9
(186.924 voturi)
Dezvoltator:
Gametion Global
Publicat:
august 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Acesta este jocul oficial Ludo King™ dezvoltat de Gametion Global.

Acest joc Ludo de mare succes a obținut peste 1 miliard de descărcări și este cel mai popular joc Ludo online. Primul joc Ludo de acest gen, disponibil din 2016! Sari într-un joc online cross-platform și la nivel mondial cu alți jucători!

Despre Ludo King

Ludo King™ este un joc de societate clasic jucat online. Joacă jocul de zaruri al regilor! Reamintește-ți copilăria! În unele locuri, Ludo este cunoscut și sub numele de Parchisi, Pachisi, parcheesi sau Parchisi game.

Fiind unul dintre cele mai jucate jocuri de top la nivel mondial, Ludo King a fost evaluat ca fiind cel mai bun joc casual din genul jocurilor de societate. Ludo King este un joc multiplayer cross-platform disponibil pe Desktop, Android, iOS și HTML5. Modurile disponibile sunt Multiplayer Online și Computer Mode.

Ludo King este versiunea digitală a jocului regal clasic Pachisi. Acesta era jucat ca un joc de interior în curțile regilor indieni. Joacă vechiul joc de societate cu un design și caracteristici remarcabile!

Ludo King are aceleași reguli ca și jocul tradițional Ludo. Numerele zarurilor și strategia au o importanță egală, iar câștigul depinde de mișcările inteligente ale jetoanelor pe care le faci în timpul deplasării spre casă. Salvează-ți jetoanele de la a fi capturate și depășește toți adversarii pentru a deveni Ludo King!

Cum să joci

Reguli Ludo

Ludo se joacă între doi și patru jucători. Fiecare jucător trebuie să aleagă una dintre cele patru culori disponibile pentru a juca.

Jocul începe cu fiecare jucător realizând aruncări succesive cu zarul. Trebuie să obții un șase pentru a scoate un jeton. Trebuie să scoți toate jetoanele și să avansezi spre casă într-un mod strategic.

Cum câștigi turele

Un jucător care obține un șase primește o aruncare suplimentară. Un jucător care capturează un jeton al adversarului primește, de asemenea, o tură suplimentară.

Pătrate ocupate

Dacă jetonul tău aterizează pe un pătrat ocupat de un adversar, jetonul acestuia este capturat și se întoarce în baza sa, iar adversarul trebuie să obțină un șase pentru a-l scoate din nou. Reține că această regulă nu se aplică în cazul pătratelor cu o stea. Există 4 astfel de pătrate pe întregul tablou Ludo.

Cum câștigi

Trebuie să arunci zarul și să faci mișcări strategice în funcție de numerele aleatorii obținute pe zar. Capturează inteligent jetonul adversarilor și depășește-i rapid. Primul jucător care duce toate jetonurile acasă câștigă jocul.

Jocuri similare

Vizitează secțiunea noastră de jocuri de societate pentru a juca mai multe jocuri de societate online. Vei găsi mai multe jocuri preferate de familie precum Yahtzee Online și Four in a Row. Vizitează jocurile de cărți pentru a juca alte jocuri multiplayer cu prietenii și familia, precum Uno Online.

Caracteristici

  • Mod multiplayer online pentru 2 și 4 jucători
  • Joacă-te cu un bot de calculator în modul Computer
  • Bucură-te de chat prestabilit în timpul jocului online
  • Exprimă-te trimitând emoji-uri amuzante adversarilor tăi

Ludo King este jocul perfect pentru petrecerea timpului liber și relaxare!

Ludo are diferite denumiri în diferite regiuni și țări, cum ar fi Fia, Fia-spel (Fia the game), Le Jeu de Dada (The Game of Dada), Non t'arrabbiare, Fia med knuff (Fia with push), Cờ cá ngựa, Uckers, Griniaris, Petits Chevaux (Little Horses), Ki nevet a végén, برسي (Barjis/Barjees). De asemenea, oamenii greșesc în scrierea lui Ludo ca Loodo, Chakka, Lido, Lado, Ledo, Leedo, Laado sau Lodo.

Dezvoltator

Ludo King este dezvoltat de Gametion Global. Urmați-ne pentru a primi noutăți și actualizări: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram și website-ul dezvoltatorului.

Data lansării

  • Februarie 2017 (iOS)
  • Decembrie 2016 (Android)
  • Aprilie 2017 (HTML5)

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • iOS

Ultima actualizare

06 feb. 2024

Comenzi

Click stânga a mouse-ului pentru a da cu zarul și pentru a selecta o piesă.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate