Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Ludo King

Rating:
8,0
(216.816 voturi)
Dezvoltator:
Gametion Global
Publicat:
august 2023
Ultima actualizare:
februarie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Puzzle
┬╗
Pagini Wiki:

Acesta este jocul oficial Ludo KingÔäó dezvoltat de Gametion Global.

Acest joc Ludo de mare succes a ob╚Ťinut peste 1 miliard de desc─ârc─âri ╚Öi este cel mai popular joc Ludo online. Primul joc Ludo de acest gen, disponibil din 2016! Sari ├«ntr-un joc online cross-platform ╚Öi la nivel mondial cu al╚Ťi juc─âtori!

Despre Ludo King

Ludo KingÔäó este un joc de societate clasic jucat online. Joac─â jocul de zaruri al regilor! Reaminte╚Öte-╚Ťi copil─âria! ├Än unele locuri, Ludo este cunoscut ╚Öi sub numele de Parchisi, Pachisi, parcheesi sau Parchisi game.

Fiind unul dintre cele mai jucate jocuri de top la nivel mondial, Ludo King a fost evaluat ca fiind cel mai bun joc casual din genul jocurilor de societate. Ludo King este un joc multiplayer cross-platform disponibil pe Desktop, Android, iOS și HTML5. Modurile disponibile sunt Multiplayer Online și Computer Mode.

Ludo King este versiunea digital─â a jocului regal clasic Pachisi. Acesta era jucat ca un joc de interior ├«n cur╚Ťile regilor indieni. Joac─â vechiul joc de societate cu un design ╚Öi caracteristici remarcabile!

Ludo King are acelea╚Öi reguli ca ╚Öi jocul tradi╚Ťional Ludo. Numerele zarurilor ╚Öi strategia au o importan╚Ť─â egal─â, iar c├ó╚Ötigul depinde de mi╚Öc─ârile inteligente ale jetoanelor pe care le faci ├«n timpul deplas─ârii spre cas─â. Salveaz─â-╚Ťi jetoanele de la a fi capturate ╚Öi dep─â╚Öe╚Öte to╚Ťi adversarii pentru a deveni Ludo King!

Cum s─â joci

Reguli Ludo

Ludo se joacă între doi și patru jucători. Fiecare jucător trebuie să aleagă una dintre cele patru culori disponibile pentru a juca.

Jocul ├«ncepe cu fiecare juc─âtor realiz├ónd arunc─âri succesive cu zarul. Trebuie s─â ob╚Ťii un ╚Öase pentru a scoate un jeton. Trebuie s─â sco╚Ťi toate jetoanele ╚Öi s─â avansezi spre cas─â ├«ntr-un mod strategic.

Cum câștigi turele

Un juc─âtor care ob╚Ťine un ╚Öase prime╚Öte o aruncare suplimentar─â. Un juc─âtor care captureaz─â un jeton al adversarului prime╚Öte, de asemenea, o tur─â suplimentar─â.

P─âtrate ocupate

Dac─â jetonul t─âu aterizeaz─â pe un p─âtrat ocupat de un adversar, jetonul acestuia este capturat ╚Öi se ├«ntoarce ├«n baza sa, iar adversarul trebuie s─â ob╚Ťin─â un ╚Öase pentru a-l scoate din nou. Re╚Ťine c─â aceast─â regul─â nu se aplic─â ├«n cazul p─âtratelor cu o stea. Exist─â 4 astfel de p─âtrate pe ├«ntregul tablou Ludo.

Cum câștigi

Trebuie s─â arunci zarul ╚Öi s─â faci mi╚Öc─âri strategice ├«n func╚Ťie de numerele aleatorii ob╚Ťinute pe zar. Captureaz─â inteligent jetonul adversarilor ╚Öi dep─â╚Öe╚Öte-i rapid. Primul juc─âtor care duce toate jetonurile acas─â c├ó╚Ötig─â jocul.

Jocuri similare

Viziteaz─â sec╚Ťiunea noastr─â de jocuri de societate pentru a juca mai multe jocuri de societate online. Vei g─âsi mai multe jocuri preferate de familie precum Yahtzee Online ╚Öi Four in a Row. Viziteaz─â jocurile de c─âr╚Ťi pentru a juca alte jocuri multiplayer cu prietenii ╚Öi familia, precum Uno Online.

Caracteristici

  • Mod multiplayer online pentru 2 ╚Öi 4 juc─âtori
  • Joac─â-te cu un bot de calculator ├«n modul Computer
  • Bucur─â-te de chat prestabilit ├«n timpul jocului online
  • Exprim─â-te trimit├ónd emoji-uri amuzante adversarilor t─âi

Ludo King este jocul perfect pentru petrecerea timpului liber și relaxare!

Ludo are diferite denumiri ├«n diferite regiuni ╚Öi ╚Ť─âri, cum ar fi Fia, Fia-spel (Fia the game), Le Jeu de Dada (The Game of Dada), Non t'arrabbiare, Fia med knuff (Fia with push), Cß╗Ł c├í ngß╗▒a, Uckers, Griniaris, Petits Chevaux (Little Horses), Ki nevet a v├ęg├ęn, ěĘě▒ě│┘Ő (Barjis/Barjees). De asemenea, oamenii gre╚Öesc ├«n scrierea lui Ludo ca Loodo, Chakka, Lido, Lado, Ledo, Leedo, Laado sau Lodo.

Dezvoltator

Ludo King este dezvoltat de Gametion Global. Urma╚Ťi-ne pentru a primi nout─â╚Ťi ╚Öi actualiz─âri: Facebook, Twitter, YouTube, Instagram ╚Öi website-ul dezvoltatorului.

Data lans─ârii

  • Februarie 2017 (iOS)
  • Decembrie 2016 (Android)
  • Aprilie 2017 (HTML5)

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • iOS

Ultima actualizare

29 feb. 2024

Comenzi

Click stânga a mouse-ului pentru a da cu zarul și pentru a selecta o piesă.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate