Tiger Simulator 3D

118.041
evaluări
9,0

Tiger Simulator 3D este un alt joc excepțional de simulare creat de CyberGoldfinch. Tigrii sunt niște animale fascinante în adevăratul sens al cuvântului. Acum ai șansa să fii în pielea unui tigru și să trăiești în sălbăticie. Persoanjul tău este deci un tigru care străbate salbaticia și încearcă să supraviețuiască și să devină puternic.

Trebuie să vânezi ca să-ți procuri mâncare, căci prada îți va da energie și rezistență. Nu uita să bei și apă. Pe masură ce parcurgi harta jocului, vei putea îndeplini diverse sarcini ce implică și alte animale și personaje, ca să câștigi aur - vei putea folosi aurul pentru a-ți crește puterea și energia. Poți găsi un alt tigru, care să-ți fie partener(ă) și împreună să vă formați propria familie! Intră în aventura tigrilor ca să experimentezi viața în sălbăticie!

Caracteristici

  • FAMILIA TIGRILOR Dacă te vei întâlni cu un alt tigru, vei putea să-ți întemeiezi o familie. Odată cu maturizarea personajului tău, vei avea posibilitatea de a procrea. Poți avea până la 4 pui de tigru. Familia ta te poate ajuta pe urmă să vânezi, dar și în confruntările cu alte personaje. Ai de asemenea posibilitatea de a ajuta fiecare membru al familiei să se perfecționeze. Pentru asta, este necesar să vânezi și să procuri mancare, pentru a-ți hrăni puii și partenerul/partenera.
  • PERSONALIZAREA TIGRULUI Îți poti personaliza tigrul după bunul plac. Există câteva înfățișări de tigru din care poți alege, atât pentru tine cât și pentru membrii familiei tale. Pentru iubitorii de pălării amuzante, există disponibile diverse tipuri de pălării pe care le poți folosi.
  • UPGRADE-URI Ai șansa de a îmbunătăți sau de a corecta personalitatea membrilor familiei tale. Nu uita să-i ajuți să se perfecționeze! Capătă experiență prin îndeplinirea anumitor sarcini și prin vânat. De asemenea, sunt câteva abilități speciale, care îți vor permite să devii mai rapid, să procuri mai multă mâncare și resurse care îți vor fi de mare folos în diverse situații.
  • DIVERSE PERSONAJE În aventura ta vei observa că există multe și diferite personaje și creaturi. Unele dintre ele sunt pașnice, în timp ce altele sunt periculoase. De asemenea, tigrii se vor lupta cu șefii grupurilor de tigri.
  • EXPLORAREA TINUTULUI Participă la îndeplinirea diverselor sarcini. Uneori trebuie să vânezi animale, alteori trebuie să cauți artefacte antice iar alteori te vei distra, vei lansa focuri de artificii etc. Nu știi niciodată ce te așteaptă.

Dezvoltator

Tiger Simulator 3D a fost dezvoltat de CyberGoldfinch. Printre jocurile dezvoltate de această companie și pe care te invităm sa le joci, se numără Fox Simulator și Wolf Simulator. Poți să urmarești acest dezvoltator în reteaua Twitter: https://twitter.com/CyberGoldfinch

Platforme

Web browser, dar și versiuni pentru Android și iOS .

Tur video

Comenzi

  • WASD sau tastele săgeți pentru a te mișca
  • Click stânga a mouse-ului pentru a ataca
  • Space bar pentru a sări
  • Shift pentru a alerga
Publicitate
Arata mai putin
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate