Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Tower Defense Clash

Rating:
8,7
(38.236 voturi)
Publicat:
august 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Tower Defense Clash este un joc de ap─ârare a turnului ├«n care protejezi un castel de atacul persistent al str─âinilor. Plaseaz─â turnurile tale, upgradeaz─â-le ╚Öi ╚Ťine hoarda departe de castel. Progreseaz─â prin nivelele unice. Este vorba despre a te g├óndi ├«nainte!

Cum se joac─â

Pornește în căutarea ta

Porne╚Öte ├«n c─âl─âtoria ta ca maestru al ap─âr─ârii turnurilor, cu misiunea de a ap─âra o serie de castele de atacul iminent. ├Än aceast─â c─âl─âtorie, vei lupta cu diferi╚Ťi du╚Ömani, vei construi ╚Öi ├«mbun─ât─â╚Ťi ap─âr─âri solide ╚Öi vei folosi o varietate de vr─âji epice pentru a dobor├« hordelor atacatoare.

Preg─âte╚Öte-╚Ťi ap─ârarea

Lanseaz─â-te ├«n primul nivel ╚Öi intr─â ├«n ac╚Ťiune. Exist─â un timp pentru planificare ├«n care po╚Ťi s─â-╚Ťi proiectezi strategia ╚Öi s─â construie╚Öti ap─ârarea ├«naintea fiec─ârui val de inamici. Fiecare ap─ârare are o abilitate unic─â, cum ar fi arcul cu ac╚Ťiune de lung─â raz─â sau bolovanii cu impact larg. Alege cu ├«n╚Ťelepciune loca╚Ťia fiec─ârui turn.

Upgradează și folosește vrăji

Fiecare inamic ├«nvins ├«╚Ťi aduce aur ├«n timp real. Folose╚Öte aurul ├«n timpul b─ât─âliei pentru a plasa mai multe turnuri ╚Öi pentru a upgrada cele existente. Folose╚Öte vr─âjile tale asupra grupurilor mari de inamici pentru a-i opri ├«n loc.

Avansează în teritorii neexplorate

Avanseaz─â pe calea victoriei spre teritorii noi ╚Öi b─ât─âlii mai dificile. Pe m─âsur─â ce avansezi ├«n nivelele ulterioare, te a╚Öteapt─â ap─âr─âri unice ╚Öi o gam─â larg─â de vr─âji noi. Evalueaz─â-╚Ťi performan╚Ťa prin acordarea unei note de stele pentru fiecare nivel finalizat. Po╚Ťi rejua nivelele pentru a-╚Ťi ├«mbun─ât─â╚Ťi scorul!

Alte jocuri similare

Jocurile de ap─ârare a turnurilor sunt extrem de captivante ╚Öi unele dintre cele mai bune jocuri gratuite pe care le po╚Ťi juca pe web. Dup─â ce te-ai luptat suficient cu bestiile ├«n Tower Defense Clash, arunc─â o privire ╚Öi la Tower Swap ╚Öi la originalul Bloons Tower Defense 4.

Data lans─ârii

Martie 2023

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate