Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Zoo - Happy Animals

Rating:
9,1
(48.892 voturi)
Dezvoltator:
SayGames
Publicat:
aprilie 2024
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:

Zoo - Happy Animals este un joc simulator de gr─âdin─â zoologic─â ├«n care trebuie s─â completezi o serie de sarcini de zi cu zi legate de gr─âdin─â zoologic─â pentru a avansa la nivelul urm─âtor. Ai grij─â, ├«ns─â, pentru c─â dac─â nu ├«╚Ťi sincronizezi bine ac╚Ťiunile, s-ar putea s─â ai probleme.

Cum s─â joci Zoo - Happy Animals

Obiectivul jocului Zoo - Happy Animals este s─â ├«ndepline╚Öti sarcinile de la gr─âdina zoologic─â, care includ b─ârbieritul alpacelor, sp─âlatul vi╚Ťeilor elefan╚Ťi, condusul cimpanzeilor acrobati la gr─âmezi de banane, hr─ânirea hipopotamilor ├«nfometa╚Ťi cu pepene, ╚Öi hr─ânirea aligatorilor. Ce ar putea s─â mearg─â prost la hr─ânirea aligatorilor? Dac─â nu finalizezi runda de puzzle cu sincronizare ╚Öi precizie, nu vei putea avansa la runda urm─âtoare.

Cu o varietate de mini-jocuri distractive, inclusiv puzzle-uri în labirinte și curse cu obstacole, vei deveni expert în îngrijirea animalelor și vei administra o grădină zoologică ca un magnat.

Grafica ├«nc├ónt─âtoare ╚Öi anima╚Ťiile amuzante fac din acest joc o experien╚Ť─â relaxant─â ╚Öi educational─â pentru iubitorii de animale de toate v├órstele, promov├ónd con╚Ötientizarea bun─âst─ârii animalelor ╚Öi conservarea naturii. ├Äntra ├«n distrac╚Ťie ╚Öi creeaz─â un paradis pentru creaturile adorabile ╚Öi pufoase!

Data de lansare

  • August 2021 (Android ╚Öi iOS)
  • Aprilie 2024 (WebGL)

Platforme

  • Browser web (desktop ╚Öi mobil)
  • Android
  • iOS

Mai multe jocuri similare

Dup─â ce termini ziua la gr─âdina zoologic─â, po╚Ťi s─â verifici ╚Öi alte jocuri din categoria noastr─â casual. Jocuri similare cu Zoo - Animale fericite care implic─â prietenii no╚Ötri animale includ Pou, un joc unde hr─âne╚Öti animale de companie; Flappy Bird, un joc de tip side-scrolling ├«n care aju╚Ťi un prieten cu pene s─â evite obstacole periculoase. Dac─â vrei s─â ├«ncerci ceva cu reptile, po╚Ťi juca Frogger, unde trebuie s─â treci broasca ta pe cealalt─â parte a r├óului.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate