Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri cu Dinozauri

Dinozaurii populau pământul acum aproximativ 160 milioane de ani. Oamenii sunt pe pământ de doar 2.5 miliane de ani. Nu-i așa că-i incredibil? ? Aceste creaturi, reptile uriașe, au fost o inspirație în apariția personajelor ca Godzilla în mult îndrăgitul film Jurassic Park. Cine știe cum erau de fapt dinozaurii?! Nu ne putem decât imagina.

Tipuri de dinozauri

Există multe jocuri cu aceste maiestuoase creaturi numite dinozauri. Cele mai răspândite jocuri cu dinozauri îi are ca protagoniști pe cei mai feroce dintre ei.

Din jocurile cu dinozauri nu lipsesc elementele ce țin de supraviețuire și distrugere. La fel de bine, există și jocurile cu dinozauri, de supraviețuire, de vânătoare, despre arheologie, dar și jocuri excentrice cu dinozauri de desen animat. De asemenea, sunt jocuri online cu dinozauri care pot fi jucate în stil multiplayer!

Jocurile cu dinozauri pot fi atât violente cât și distractive și inofensive, potrivite pentru copii.

Jocuri cu dinozauri recomandate

Ai la dispoziție o mulțime de jocuri cu dinozauri pe CrazyGames din care să alegi. Cel mai indicat este să parcurgi întreaga listă ca să găsești jocul care să te încânte.

În Dinosaurs Jurassic Survival World scopul principal este să supravițuiești într-o lume plină de dinozauri. Ai la îndemână arme, ce pot fi upgradate ulterior și trebuie să înfrunți un anumit număr de dinozauri în fiecare rundă. În fiecare joc, te vei întâlni cu dinozauri fioroși ca Tyrannosaurus, Velociraptor, Triceratops cărora trebuie să le ții piept. Ai de asemenea posibilitatea de a alege modul online multiplayer, unde te vei alia cu alți jucători pentru a pune la pământ aceste creaturi fioroase.

În Dinosaur Simulator 2: Dino City ești întruchipat într-un dinozaur aflat într-o lume 3D. Țelul este de a controla pur și simplu dinozaurul care se deplasează în voie prin oraș. Distruge tot în calea ta: clădiri, obiecte, vehicule. Ai la dispozițtie 6 hărți din care să alegi!

Tipuri de jocuri îmbinate

Jocurile cu dinozauri sunt adesea îmbinate cu alte tipuri de jocuri populare. Jocurile despre distrugere, furie și supravietui sunt cele mai comune elemente care se îmbină perfect cu jocurile cu dinozauri. De asemena, există și jocuri cu platforma cu teme mai degajate sau retro.


FAQ

Care sunt cele mai populare Jocuri cu Dinozauri?

 1. Dinosaurs Merge Master
 2. Day D Tower Rush
 3. Animal DNA Run
 4. Sand King
 5. Dino Defense
 6. Idle Dino Farm Tycoon 3D
 7. Dino World: Merge & Fight
 8. CyberDino: T-Rex vs Robots
 9. Dino's Farm Shop
 10. Dino Domination

Care sunt cele mai bune Jocuri cu Dinozauri disponibile pe telefoane și tablete?

 1. Dinosaurs Merge Master
 2. Dino's Farm Shop
 3. Dinosaur Game
 4. Animal DNA Run
 5. CyberDino: T-Rex vs Robots

Care sunt Jocuri cu Dinozauri?

Un joc cu dinozauri este un joc a cărui temă este cu dinozauri sau despre dinozauri. Majoritatea jocurilor cu dinozauri îi prezintă pe aceștia, cum ar fi Spinosaurus și Tyrannosaurus, mâncând carne. Există jocuri cu dinozauri cu teme mai degajate și mai antrenante, pentru copii.

Joacă online cele mai bune Jocuri cu Dinozauri gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Dinosaurs Merge Master și multe altele chiar acum!
Arată mai mult