Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Sah

Jocuri de șah online

În această colecție de jocuri vei găsi o varietate de jocuri de șah distractive pe care să le joci. Dacă îți dorești să joci împotriva altor jucători de șah online, cel mai popular joc de șah online este Master Chess. Un alt joc de șah popular cu modul multiplayer este Spark Chess.

Exersează șahul

Șahul este un joc de îndemânare în care practica îmbunătățește direct jocul. Poți să exersezi șahul gratuit în jocul Chess Master. Există multe provocări situaționale pe care trebuie să le rezolvi pentru a-ți testa abilitatea de a face jocul optim și de a pune adversarul în șah-mat (în timp ce îl eviți pe tine!).

Șah cu o întorsătură

Există multe variante de șah, iar unele jocuri inteligente își aduc propria contribuție la acest joc clasic. Pentru jocuri bazate pe șah sau cu elemente de șah, încearcă Chess Mazes și Pawnbarian.

Omul vs. Mașină

Spre deosebire de majoritatea jocurilor obișnuite, unde inteligența artificială este proastă ca o piatră, calculatoarele distrug cei mai buni jucători de șah începând cu victoria lui Deep Blue asupra campionului mondial, Garry Kasparov, în 1997. De atunci, motoarele de șah au dominat cei mai mari jucători din lume, ceea ce a dus la progresul rapid al teoriei jocului de șah.


Joacă online cele mai bune Jocuri de Sah gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Chess Free și multe altele chiar acum!
Arată mai mult