Logo CrazyGames.ro

Master Chess

Rating:
8,5
(26.615 voturi)
Publicat:
mai 2018
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Master Chess este un joc de șah online cu opțiuni single și multiplayer. Dacă doriți să jucați o partidă de șah, încercați această excelentă versiune online pentru browser. În acest titlu, puteți juca în trei moduri de joc diferite și vă puteți testa abilitățile cap la cap cu alți jucători de șah.

Acest joc nu este afiliat federației de șah, dar adversarii AI sunt foarte experimentați. Mai mult, puteți juca împotriva unor adversari experimentați din întreaga lume în jocuri online multiplayer intense. Sunt disponibile următoarele moduri de joc:

  • 1 la 1 pe același dispozitiv
  • 1 la 1 vs. adversar AI
  • 1 la 1 vs. adversar online

Aceste moduri de joc diferite vă oferă o flexibilitate mare. Rețineți că adversarul AI este destul de dificil - dacă vă așteptați la o plimbare în parc, atunci gândiți-vă din nou! Trebuie să munciți din greu pentru a-l învinge pe acest adversar artificial și este chiar posibil să pierdeți.

Gameplay fluid și acțiune online intensă

Cea mai bună parte a acestui joc este, fără îndoială, gameplay-ul online. Sistemul de creare a meciurilor este rapid și eficient - dacă doriți un meci rapid, puteți începe o partidă rapidă. Master Chess vă asociază apoi cu un jucător aleatoriu.

Alternativ, puteți juca șah online în meciuri personalizate. Puteți crea propriul dvs. spațiu de joc sau vă puteți alătura unuia dintre serverele disponibile. Adică, puteți organiza jocuri și turnee cu prietenii dvs. relativ ușor.

Vă sfătuim să învățați elementele de bază ale șahului înainte de a juca online. Când jucați, diferitele mutări pe care le poate face fiecare piesă se evidențiază - astfel încât nu puteți efectua o mutare greșită. Totuși, fiecare tură are un cronometru, așa că trebuie să gândiți repede!

Data lansării

Martie 2018

Dezvoltator

Master Chess a fost dezvoltat de Code This Lab.

Caracteristici

  • Un joc distractiv de șah pentru toată lumea
  • Joacă împotriva unui computer sau a prietenului tău
  • Grafică frumoasă
  • Interfață curată

Platformă

Browser web (desktop și mobil)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate