Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Master Chess

Rating:
8,2
(57.959 voturi)
Publicat:
mai 2018
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Casual
┬╗

Master Chess este un joc de ╚Öah online cu op╚Ťiuni single ╚Öi multiplayer. Dac─â dore╚Öti s─â joci ╚Öah, ├«ncearc─â aceast─â superb─â versiune online pentru browser. ├Än acest titlu, po╚Ťi juca trei moduri de joc diferite ╚Öi ├«╚Ťi po╚Ťi testa abilit─â╚Ťile ├«mpotriva altor juc─âtori de ╚Öah.

Cum se Joac─â

Testeaz─â-╚Ťi abilit─â╚Ťile de ╚Öah

Master Chess poate c─â nu are aprobarea oficial─â a federa╚Ťiei de ╚Öah, dar adversarii AI sunt foarte pricepu╚Ťi. Testeaz─â-╚Ťi curajul ├«n jocuri multiplayer online intense ├«mpotriva adversarilor globali. Alege din diferite moduri de joc pentru o flexibilitate maxim─â, dar fii atent - adversarul AI reprezint─â o provocare semnificativ─â care te poate prin surprindere.

Bucură-te de bătălii dinamice de șah online

Master Chess se remarc─â prin oferirea unui joc online fluid cu un sistem rapid ╚Öi eficient de potrivire a juc─âtorilor. Indiferent dac─â optezi pentru un meci rapid sau organizezi jocuri personalizate ╚Öi turnee cu prietenii, Master Chess ├«╚Ťi garanteaz─â o experien╚Ť─â pl─âcut─â. Mut─ârile posibile ale fiec─ârei piese sunt eviden╚Ťiate pentru o jocul s─âu u╚Öor, ├«ns─â turele sunt temporizate, necesit├ónd o g├óndire rapid─â.

├Änva╚Ť─â elementele de baz─â

Sunt disponibile trei niveluri de dificultate pentru adversarul AI. Dac─â abia ├«ncepi, ├«╚Ťi recomand─âm setarea cea mai u╚Öoar─â. Ar trebui s─â ai o bun─â ├«n╚Ťelegere a elementelor de baz─â ├«nainte de a juca online, pentru a evita decep╚Ťiile.

Moduri de joc

  • Particip─â ├«n meciuri one-on-one pe acela╚Öi dispozitiv
  • ├Änfrunt─â un adversar online
  • Provoc─â un adversar AI

Alte Jocuri Similare

C├ónd nu mai vrei s─â fii maestru la ╚Öah, verific─â ╚Öi alte jocuri de societate ale noastre. Dou─â op╚Ťiuni populare sunt Ludo King ╚Öi Uno Online. Mai avem ╚Öi un alt joc de ╚Öah pe care s-ar putea s─â ├«l preferi, numit Chess Online.

Data Lans─ârii

Martie 2018

Dezvoltator

Master Chess a fost dezvoltat de Code This Lab.

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate