Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Chess Online Multiplayer

Rating:
8,5
(30.544 voturi)
Publicat:
noiembrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Chess Multiplayer Online este un joc gratuit de șah pe care îl poți juca online cu un prieten sau împotriva unui adversar AI. Câștigă aur pentru a cumpăra table de șah noi și piese elegante!

Cum se joacă

Exersează împotriva AI-ului

Jucarea împotriva AI-ului este o modalitate excelentă de a-ți perfecționa abilitățile de șah. Nu este prea ușor sau dificil să-l învingi, însă dacă ești un jucător priceput, vei considera că învingerea programului este floare la ureche, deoarece acesta face o mulțime de alegeri greșite.

Dacă AI-ul se dovedește prea puternic pentru tine, îți recomandăm să citești un ghid de șah pentru a învăța mai multe.

Joacă-te cu prietenii tăi

Dă șah mat prietenilor tăi și arată-le că ai un intelect superior în acest joc al minții de veacuri. Poți de asemenea să provoci adversari aleatorii online și să îți măsori nivelul împotriva jucătorilor din întreaga lume.

Personalizează-ți tabla de șah

Un jucător de șah profesionist va dori o tablă și piese extravagant stilizate care să se potrivească cu abilitățile sale. Aici intervine magazinul. Aici îți poți cheltui câștigurile, achiziționând diverse piese tematice, table de șah, cursori și multe altele.

Alte Jocuri Asemănătoare

Chess Multiplayer Online este unul dintre multele noastre jocuri de șah. Dacă îți place șahul, încearcă și Chessformer, un joc de puzzle bazat pe piese de șah. Uno Online este de asemenea unul dintre jocurile populare și distractive pe care le poți juca cu prietenii.

Data lansării

Noiembrie 2022

Platformă

Browser web (deskop și mobil)

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate