Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Chess Online Multiplayer

Rating:
8,4
(50.313 voturi)
Publicat:
noiembrie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Casual
┬╗

Chess Multiplayer Online este un joc gratuit de ╚Öah pe care ├«l po╚Ťi juca online cu un prieten sau ├«mpotriva unui adversar AI. C├ó╚Ötig─â aur pentru a cump─âra table de ╚Öah noi ╚Öi piese elegante!

Cum se joac─â

Exersează împotriva AI-ului

Jucarea ├«mpotriva AI-ului este o modalitate excelent─â de a-╚Ťi perfec╚Ťiona abilit─â╚Ťile de ╚Öah. Nu este prea u╚Öor sau dificil s─â-l ├«nvingi, ├«ns─â dac─â e╚Öti un juc─âtor priceput, vei considera c─â ├«nvingerea programului este floare la ureche, deoarece acesta face o mul╚Ťime de alegeri gre╚Öite.

Dac─â AI-ul se dovede╚Öte prea puternic pentru tine, ├«╚Ťi recomand─âm s─â cite╚Öti un ghid de ╚Öah pentru a ├«nv─â╚Ťa mai multe.

Joac─â-te cu prietenii t─âi

D─â ╚Öah mat prietenilor t─âi ╚Öi arat─â-le c─â ai un intelect superior ├«n acest joc al min╚Ťii de veacuri. Po╚Ťi de asemenea s─â provoci adversari aleatorii online ╚Öi s─â ├«╚Ťi m─âsori nivelul ├«mpotriva juc─âtorilor din ├«ntreaga lume.

Personalizeaz─â-╚Ťi tabla de ╚Öah

Un juc─âtor de ╚Öah profesionist va dori o tabl─â ╚Öi piese extravagant stilizate care s─â se potriveasc─â cu abilit─â╚Ťile sale. Aici intervine magazinul. Aici ├«╚Ťi po╚Ťi cheltui c├ó╚Ötigurile, achizi╚Ťion├ónd diverse piese tematice, table de ╚Öah, cursori ╚Öi multe altele.

Alte Jocuri Asem─ân─âtoare

Chess Multiplayer Online este unul dintre multele noastre jocuri de ╚Öah. Dac─â ├«╚Ťi place ╚Öahul, ├«ncearc─â ╚Öi Chessformer, un joc de puzzle bazat pe piese de ╚Öah. Uno Online este de asemenea unul dintre jocurile populare ╚Öi distractive pe care le po╚Ťi juca cu prietenii.

Data lans─ârii

Noiembrie 2022

Platform─â

Browser web (deskop și mobil)

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate