Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Jocuri de Ucis

Cel mai popular joc de ucidere este Murderer. Este un joc multiplayer la persoana întâi inspirat de Among Us. Există un ucigaș ales la întâmplare, iar ceilalți jucători trebuie să îl descopere și să încerce să-l oprească folosind forța letală.

Trage pentru a ucide

De la apariția armelor de foc, uciderea a devenit mult mai ușoară. Rezultatul este un întreg gen impresionant de jocuri de împușcat.

Verifică Anti-Terrorist Rush 3 și folosește-ți armele pentru a decima oameni de zăpadă teroriști în acest platformer 2D palpitant. Dacă preferi jocurile FPS online, Pixel Gun Apocalypse 2 s-ar putea să fie mai de genul tău cu gameplay-ul său extrem de rapid în arenă.

Mai multe Jocuri

Dacă preferi să vânezi animale în schimb, încearcă Stabfish.io. În acest joc online .io, joci ca un rechin care luptă pentru a deveni conducătorul mării. Răsfoiește colecția de Jocuri ucigașe pentru mai multe jocuri similare!


Joacă online cele mai bune Jocuri de Ucis gratuit pe CrazyGames, nu este nevoie de descărcare sau instalare. 🎮 Joacă Murder Mafia și multe altele chiar acum!
Arată mai mult