Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Duck Life

Rating:
9,3
(19.038 voturi)
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Duck Life este primul joc din seria Duck Life. O tornadă a lovit ferma ta și a distrus totul. Tot ceea ce a rămas este un singur ou de rață. Antrenează această rață pui până ajunge la forma atletică maximă, astfel încât să poți câștiga bani pentru a reconstrui ferma.

Cum se joacă

Antrenează-te

Antrenează-ți rața jucând diverse minijocuri care îi dezvoltă abilitățile de alergare, înot și zbor. Cu cât te antrenezi mai mult, rața devine mai puternică și mai rapidă. În timpul antrenamentelor, vei găsi și monede. Încearcă să le aduni cât mai multe!

Hrănește-te

Este esențială hrănirea pentru o rață de tipul atletului. Poți cumpăra semințe albastre care îți oferă un impuls puternic de energie și sunt 100% aprobate de Comitetul Olimpic al Rațelor. Există, de asemenea, cereale obișnuite pentru alimentație generală. Hrănește-ți rața cu semințele acestea pentru a-ți crește scorul de energie înainte de a participa la curse.

Concurează

Când crezi că rața ta este pregătită pentru o competiție reală, poți participa la diverse curse pentru a câștiga bani. Aici vei avea ocazia să te așezi și să îți privești rața cum se descurcă! Cursele îți aduc o mulțime de monede și deblochează articole noi în magazin.

Mai multe jocuri similare

Încearcă următorul joc din seria Duck Life, Duck Life 2. S-ar putea să îți placă și alte jocuri de alergat precum Getting Over It și Bus and Subway Runner.

Caracteristici

  • Diverse minijocuri distractive de jucat
  • Semințe delicioase care îți oferă energie
  • Personalizează-ți rața cu diverse modificări estetice
  • Concurează în curse pentru a câștiga monede

Dezvoltator

Duck Life este un joc realizat de Wix Games, un studio indie din Marea Britanie.

Comenzi pentru a alerga

Săgeată SUS pentru a sări.

Comenzi pentru a zbura

Săgeți stânga/dreapta pentru a te mișca în sus și în jos.

Comenzi pentru a înota

Săgeata SUS pentru a sări și sageată JOS pentru a te scufunda. Săgeți stânga/dreapta pentru a te deplasa la stânga sau la dreapta.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate