Logo CrazyGames.ro

Duck Life

Rating:
9,3
(15.411 voturi)
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS
Clasificare:

Duck Life este primul joc din seria Duck Life. Ferma ta a fost lovită și distrusă de o tornadă. Tot ce a rămas din ea este un ou de rață. Antrenează-ți rățușca astfel încât să aibă o condiție atletică pentru a câștiga bani pentru refacerea fermei.

Cum se joacă

Antrenamentul

Antrenează-ți rața prin parcurgerea unor joculețe care o vor ajuta să-și perfecționeze abilitățile de atlet, înotător și de pasăre zburătoare. Cu cât te antrenezi mai mult, cu atât rața va deveni mai puternică. În timpul antrenamenteleor, vei găsi monede. Încearcă să prinzi cât mai multe!

Hrănirea

Hrana este esențială pentru o rață în formă. Poți cumpăra semințele albastre care îți vor da un boost de energie. Unde mai pui că sunt și acceptate 100% de comitetul olimpic. Există de asemenea și cereale normale pe care rața le poate mânca. Pune rața la masă și dă-i să mănânce cereale înainte de a participa la vreo competiție, pentru a căpăta energie.

Competițiile

Atunci când consideri că rața este pregătită să participe la o competiție, poți să accesezi diferite curse, pentru a câștiga bani. Odată intrată în cursă, nu trebuie decât să stai și să privești cum se descurcă rața! Participarea la curse îți aduce monede și deblochează produse noi ce pot fi cumpărate.

Jocuri asemănătoare

Descoperă următorul joc din seria Duck Life și anume Duck Life 2. S-ar putea să-ți placă și alte jocuri de alergat precum Short Life și Bus and Subway Runner.

Caracteristici

  • Minijocuri distractive
  • Semințe delicioase care dau energie
  • Dă-i un look plin de farmec raței tale
  • Participare la curse pentru a câștiga bani

Dezvoltator

Duck Life este un joc realizat de Wix Games, un studio din UK.

Comenzi pentru a alerga

Săgeată SUS pentru a sări.

Comenzi pentru a zbura

Săgeți stânga/dreapta pentru a te mișca în sus și în jos.

Comenzi pentru a înota

Săgeata SUS pentru a sări și sageată JOS pentru a te scufunda. Săgeți stânga/dreapta pentru a te deplasa la stânga sau la dreapta.

Publicitate
Apple Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate