Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Awesome Tanks 2

Rating:
9,0
(9.815 voturi)
Publicat:
martie 2021
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Awesome Tanks 2 este un joc de tancuri în care te lupți cu alte tancuri într-o arenă 2D de sus în jos. Înclină-te tacticos pentru a te acoperi și trage cu tunurile pentru a doborî tancurile inamice! Acțiunea rapidă este captivantă.

Cum se joacă

Distrugerea tancurilor

Începi jocul cu 0 $ și trebuie să avansezi distrugând vehiculele inamice și colectând monede. La sfârșitul fiecărui nivel, vei primi monedele adunate pentru a putea cumpăra îmbunătățiri de performanță și arme noi.

Îmbunătățiri ale arsenalului

Te poți bucura de distrugerea tancurilor folosind tunuri, aruncătoare de flăcări, raze laser, rachete și multe altele cu ajutorul îmbunătățirilor de arme.

Îmbunătățirile de performanță, în special blindajul, te vor ajuta să îți protejezi tancul de atacurile inamicilor puternici. De asemenea, viteza de deplasare este utilă în momentele de evitare a rachetelor ghidate.

Traversează nivelurile

Fiecare nivel devine un pic mai provocator și oferă recompense mai mari pentru upgrade-uri. Este esențial să cumperi upgrade-uri pentru a putea învinge prezența tot mai mare a forței militare și a super-tancurilor care au un HP mult mai mare. Dacă este prea dificil, poți ajusta nivelul de dificultate!

Câștigă realizări

Awesome Tanks 2 dispune de un meniu cu statistici unde vei vedea numărul de tancuri doborâte și nivelurile de distrugere atinse până în prezent. Nu ezita să lași impresii și să împărtășești cu alții suculentele tale realizări personale.

Mai multe jocuri asemănătoare

Îți place să joci jocuri de acțiune cu tancuri de sus în jos? Verifică Tanko.io pentru un joc similar cu bătălii online. Parcurge lista noastră de jocuri cu tancuri pentru mai multe opțiuni de divertisment!

Caracteristici

  • Acțiune rapidă captivantă
  • Bătălii în arenă concepute cu tactici diverse în funcție de nivel
  • Îmbunătățește-ți tancul cu un arsenal variat de îmbunătățiri
  • Câștigi bani pe măsură ce avansezi prin cele 15 niveluri

Data lansării

Iulie 2012

Dezvoltator

Awesome Tanks 2 a fost dezvoltat de Alexander Gette. Acestă versiune este realizată de Mad Buffer.

Platformă

Browser web

Comenzi

  • Tastele WASD sau săgeți pentru a te mișca
  • Clisk stânga a mouse-ului pentru a trage
  • Tastele numerice pentru a schimba arma
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate