Logo CrazyGames.ro

Awesome Tanks 2

7.937
evaluări
9,0
Awesome Tanks 2 este un joc cu tancuri în care înfrunți alte tancuri într-o arenă 2D văzută de sus. Virează strategic pentru a te adăposti și a trage cu tunul pentru a distruge tancurile inamice! Acțiunea palpitantă se petrece în ritm alert.

Cum se joacă

Spulberă tancurile

Începi jocul cu un sold de $0 șî trebuie să progresezi. Pentru asta trebuie să arunci în aer vehiculele adversarilor și să strângi cât mai multe monede. La finalul fiecărui nivel, vei fi recompensat cu monedele pe care le-ai adunat, pentru a cumpăra randament șî pentru a face upgrade-uri.

Fă upgrade-ul arsenalului

Vei fi încântat să distrugi tancurile cu ajutorul tunurilor, aruncătoarelor de flăcări, razelor laser, rachetelor și a multor altor arme perfecționate cu ajutorul upgrade-urilor.

Upgrade-ul randamentului, în special blindajul, îți va proteja tancul împotriva armelor puternice ale inamicilor. Viteza cu care te deplasezi este de asemenea de ajutor atunci când vrei să te ferești, în special de rachetele dirijate!

Parcurgerea nivelurilor

Fiecare nivel vine cu un plus de complexitate, dar care oferă și recompense mai mari pentru a putea face upgrade-uri. Este neapărat necesar să faci upgrade-uri pentru a te apăra de puterea tot mai mare a forțelor militare și de super tancurile mai solide, care au mai multe Hit Points (HP). Daca ți se pare prea greu să le faci față, îți poți ajusta nivelul de dificultate!

Realizările

Awesome Tanks 2 are un meniu ce cuprinde date statistice, cum ar fi numărul de tancuri distruse de tine, dar și nivelul de distrugere pricinuit de tine, așa că nu da înapoi. Performanțele tale apar așadar în acest meniu.

Mai multe jocuri similare

Îți place să joci jocuri cu tancuri și jocuri de acțiune? Atunci, nu rata SuperTanks sau Tanko.io, două jocuri asemănătoare, cu înfruntări online. Verifică și colecția noastră de jocuri cu tancuri pentru mai multe astfel de jocuri! 

Caracteristici

  • Acțiune în ritm alert, care dă dependență
  • Arena special creată pentru lupte
  • Perfectionează-ți tancul cu ajutorul unui arsenal puternic și al upgrade-urilor
  • Câștigă bani pe măsură ce avansezi în cadrul celor 15 niveluri

Data lansării

Iulie 2012

Dezvoltator

Awesome Tanks 2 este elaborat și dezvoltat de Alexander Gette. Această versiune este oferită de Mad Buffer.

Platforme

Web browser

Comenzi

  • Tastele WASD sau săgeți pentru a te mișca
  • Clisk stânga a mouse-ului pentru a trage
  • Tastele numerice pentru a schimba arma
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate