Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Rocket Bot Royale

Rating:
9,0
(144.119 voturi)
Dezvoltator:
Winterpixel Games
Publicat:
martie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android, Steam
Clasificare:
Pagini Wiki:

Rocket Bot Royale este un joc cu tancuri care sfidează forța gravitațională și a cărui acțiune se desfășoară într-o arenă battle royale. Distruge ceilalți jucători, colectează monede, fii atent la niveluri crescânde ale apelor și supraviețuiește mai multe decât ceilalți.

Caracteristici

Intră în războaie epice cu tancuri

Folosește-ți artileria pentru a-ți propulsa tancul de-a lungul insulei. Plasează-te pe roci care au propriul centru de gravitație și apără-ți dreptul de a supraviețui. Distruge alte tancuri și colectează recompensele pe care acestea le lasă în urmă.

Câștigă monede de aur și pietre prețioase

Participă la cât mai multe bătălii Rocket Bot Royale pentru a-ți face provizii serioase de aur și nestemate. De asemenea, poți cumpăra aur din magazin și poți vizualiza clipuri promoționale pentru a primi bonus în aur.

Folosește avantaje încă de la început

Înainte de a te alătura unui joc, folosește aur pentru a-ți procura anumite beneficii și arme. Pentru un jucător de nivel 1, există patru tipuri standard de upgrade care sunt valabile pe tot parcursul jocului.

Îndeplinește misiuni pentru a progresa

Du-ți la îndeplinire toate sarcinile din listă pentru a progresa. Creșterea în nivel îînseamnă beneficii mai mari și arme mai performante, înainte de a începe jocul. Printre acestea se numără foc rapid, scut, muniție suplimentară și multe altele. Poți de asemenea să folosești nestemate verzi pentru a grăbi acest proces.

Alte jocuri asemănătoare

Descoperă alte jocuri de tip battle royale, cele mai populare din această categorie fiind Zombs Royale, 1v1 Battle și Agma.io.

Dezvoltator

Winterpixel Games a dezvoltat acest joc.

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • Steam
  • iOS

Comenzi

  • Tasta A / săgeată stânga = mergi la stânga
  • Tasta D / săgeată dreapta = mergi la dreapta
  • Mouse = țintești
  • Click stânga = tragi cu arma
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play LogoSteam Store Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate