Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Bank Robbery 3

Rating:
9,1
(68.979 voturi)
Dezvoltator:
justaliendev
Publicat:
iunie 2023
Ultima actualizare:
iunie 2023
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforma:
Browser (desktop-only)

Bank Robbery 3 este a treia parte a seriei de jocuri Bank Robbery. Pregătește-te să jefuiești cea mai sigură bancă din oraș! Cu tehnologie antifurt de ultimă generație, această misiune nu va fi ușoară, dar ești pregătit pentru provocare ca profesionist experimentat. Recompensele sunt uriașe dacă reușești, așa că hai să facem acest jaf îndrăzneț o realitate. Pregătește-te pentru ultima plată din cariera ta!

Cum să joci

Jefuiește banca

Golește seifurile băncii înainte ca timpul să se scurgă! Împreună cu prietenul tău cu cap de cal, vei pune mâna pe diamante, bijuterii și bani reci și grei, raidând camerele și seifurile băncii. Du ostaticii în siguranță și vei primi o recompensă financiară. În ciuda faptului că ești un criminal nemilos, ai și o inimă.

Deblochează zone noi

După fiecare nivel poți îmbunătăți abilitățile și debloca zone noi. Descoperă zone demne de un raid pentru a câștiga mai mulți bani. Luptă în bătălii din ce în ce mai intense, având la dispoziție o mulțime de arme. Cu cât ajungi mai departe, cu atât forțele de ordine vor deveni mai puternice și vor reacționa mai rapid. Din fericire, în nivelele ulterioare vei avea doi noi colegi jefuitori de bănci care te vor ajuta să te lupți cu poliția.

Descoperă secrete ascunse

Pe măsură ce înaintezi, vei descoperi secrete sinistre care se ascund în seifurile băncii și dincolo de ele, ceea ce te va face să te întrebi dacă ar trebui să salvezi personalul clădirii. Seifurile și încăperile secrete adăpostesc unele dintre cele mai prețioase comori și un artefact special. Ce pericole întunecate și comori exotice vei descoperi? Există doar un mod de a afla.

Jocuri similare

După ce termini aventura de criminal, verifică și alte jocuri FPS gratuite de top. Câteva opțiuni populare în această categorie includ Shell Shockers și Pixel Warfare.

Caracteristici

  • Progresează printr-o serie de jafuri palpitante
  • Folosește diverse arme pentru a înfrânge securitatea
  • Jefuiește bani și alte bunuri valoroase din seifuri
  • Cumpără diverse upgrade-uri pentru a-ți crește șansele de supraviețuire

Data lansării

Iunie 2023

Dezvoltator

jocul Bank Robbery 3 a fost creat de justaliendev.

Platformă

Browser web

Ultima actualizare

30 iun. 2023

Video Gameplay

Publicitate

Mai multe Jocuri din această Serie

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate