Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Crazy Drift

Rating:
9,2
(164.216 voturi)
Publicat:
iulie 2022
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:

Crazy Drift este un joc epic de conducere în care derapezi pe piste pentru a obține cel mai mare punctaj. Există diverse piste, terenuri de joacă și piste de cascadorii pe care să derapezi în jurul lor. Joacă în modul multiplayer, astfel încât să poți juca cu alți jucători online! Ești pregătit să joci cel mai tare joc de derapaj?

Cum se joacă?

Selectează-ți mașina și alege dintr-o serie de piste. Există trei tipuri de medii de conducere, fiecare cu o varietate de locații din care poți alege. Poți juca pe circuite celebre de curse, terenuri de joacă și piste de cascadorii.

Construiește-ți punctajul făcând cele mai lungi derapaje posibile. Când închei jocul, primești 10% din punctele tale în bani pentru a-ți îmbunătăți mașinile achiziționate și pentru a cumpăra altele noi. Personalizarea vehiculelor este extinsă, cu o mulțime de opțiuni care îți permit să faci o mașină de derapaj epică, unică pentru tine.

Dacă ți-a plăcut Crazy Drift, aruncă o privire și la alte jocuri populare de derapaj, cum ar fi Drift Hunters, pentru și mai multă distracție în noi locații!

Caracteristici

  • Derapează în colțuri pentru a câștiga puncte
  • Joacă-te pe o serie de piste și tipuri de piste
  • Alătură-te altor jucători în multiplayer online
  • Modifică și cumpără mașini noi

Data lansării

Iunie 2022

Platformă

Browser web

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate