Desert Operations

399
evaluări
8,3
Desert Operations este un joc MMO gratuit de strategie. La fel ca în alte jocuri RTS, și aici trebuie să cultivi și să te extinzi. Devino liderul poporului tău, pornește la luptă și cucerește. Acest joc îți pune la încercare abilitățile strategice și economice împotriva miilor de jucători din toată lumea.

Desert Operations

Construiește, extinde-te și preia comanda armatei - toate acestea doar folosind browser-ul. Desert Operations îți pune la dispoziție o armată pe care să o conduci în misiunile din desert. Trebuie să-ți mărești baza militară, să construiești sau să faci upgrade-uri militare ca să mărești capacitatea armatei. Fii așadar, liderul care va obține victoria.

Construirea

Construirea structurilor este primul pas în realizarea unei baze funcționale. Vei debloca astfel multe opțiuni, multe construcții și mai mult teren pe care să te extinzi și să-ți pui bazele militare. Vei debloca de asemenea upgrade-uri pentru unitățile tale militare. După ce ți-ai construit baza militară, poți să o supui testării.

Comunitate

Testează-ți unitățile militare într-o ambuscadă online asupra celorlalți jucători ca să vezi cine are cea mai avansată și puternică baza militară. Discută prin chat cu alți jucători sau joacă împreună cu prietenii tăi.

Jocuri asemanatoare

Vrei să joci gratuit mai multe jocuri MMO online? Iată câteva titluri pe care ți le recomandăm:

Forge of Empires este un joc MMO de strategie în care îți construiești o civilizație pornind din epoca de piatră și ajungând în zilele noastre.

Dacă îți plac jocurile de stategie MMO cu temă sci-fi futuristă, încearcă Battle for the Galaxy. Construiește o baza în spațiu și luptă-te cu inamicii tăi pentru supremația galaxiei.

Feudal Wars este un alt joc RTS excelent despre construirea unei baze și purtarea unor bătălii in perioada feudalismului.

Dezvoltator

Jocul a fost creat de Gamigo.

Platforme

Web browser

Tur video

Comenzi

Folosește mouse-ul sau tastatura.

Publicitate
Arata mai putin
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate