Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Ships 3D

Rating:
8,9
(170.225 voturi)
Dezvoltator:
ASDF Games
Publicat:
mai 2022
Ultima actualizare:
iulie 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:

Ships 3D este un joc online cu războaie navale în care ai parte de confruntări frenetice între vase de război și o răfuială pe cinste în largul apei. Alătură-te prietenilor în acest joc multiplayer cu războaie maritime în care te confrunți cu până la 20 de jucători.

Cum se joacă

Războaie maritime de tip .io

Ships 3D este un joc cu vase de război care poartă lupte intense. Aduce foarte mult cu jocurile .io în care războaiele se desfășoară într-o arenă. Aruncă-te în confruntări explozive care au loc pe mare, privește cum vasele inamicilor sunt făcute bucăți de ghiulele și croiește-ți cu tact drumul în cadrul hărții pentru a fi în avantaj.

Cârmuiește nava sau trage cu tunul

Fă-ți drum prin învălmășeală astfel încât Helper Bot să poată ținti perfect inamicii. Helper Bot este aici pentru a te ajuta în călătoria ta pe mare pentru a distruge nave maritime inamice, dar te poți debarasa de el dacă vrei să preiei frâiele.

Ajută-ți camarazii

Prin utilizarea unui cod unic poți lua camarazi la bord, care te vor ajuta cu strategii și coordonate ale altor navigatori.

Fă upgrade al navei

Folosește-te de nivelul la care te afli precum și de aurul câștigat din confruntările de pe mare pentru a face upgrade-uri ale tunurilor și ale navei și a le crește astfel performanța.

Alte jocuri asemănătoare

Ships 3D este un joc .io palpitant, care dă dependență, din seria războielor purtate în larg, în care vei găsi numeroase jocuri online. Printre jocurile similare se numără Krew.io, Rocket Bot Royale și Stabfish 2.

Data lansării

Mai 2022

Dezvoltator

ASDF Games

Platformă

Browser web

Comenzi

  • WASD = te miști
  • Mouse = arunci o privire împrejur
  • F = preiei cârma, navighezi, tragi cu tunul când ești aproape de ele
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate