Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Ships 3D

Rating:
9,0
(219.098 voturi)
Dezvoltator:
ASDF Games
Publicat:
mai 2022
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:

Ships 3D este un joc online cu r─âzboaie navale ├«n care ai parte de confrunt─âri frenetice ├«ntre vase de r─âzboi ╚Öi o r─âfuial─â pe cinste ├«n largul apei. Al─âtur─â-te prietenilor ├«n acest joc multiplayer cu r─âzboaie maritime ├«n care te confrun╚Ťi cu p├ón─â la 20 de juc─âtori.

Cum se joac─â

R─âzboaie maritime de tip .io

Ships 3D este un joc cu vase de r─âzboi care poart─â lupte intense. Aduce foarte mult cu jocurile .io ├«n care r─âzboaiele se desf─â╚Öoar─â ├«ntr-o aren─â. Arunc─â-te ├«n confrunt─âri explozive care au loc pe mare, prive╚Öte cum vasele inamicilor sunt f─âcute buc─â╚Ťi de ghiulele ╚Öi croie╚Öte-╚Ťi cu tact drumul ├«n cadrul h─âr╚Ťii pentru a fi ├«n avantaj.

Cârmuiește nava sau trage cu tunul

F─â-╚Ťi drum prin ├«nv─âlm─â╚Öeal─â astfel ├«nc├ót Helper Bot s─â poat─â ╚Ťinti perfect inamicii. Helper Bot este aici pentru a te ajuta ├«n c─âl─âtoria ta pe mare pentru a distruge nave maritime inamice, dar te po╚Ťi debarasa de el dac─â vrei s─â preiei fr├óiele.

Ajut─â-╚Ťi camarazii

Prin utilizarea unui cod unic po╚Ťi lua camarazi la bord, care te vor ajuta cu strategii ╚Öi coordonate ale altor navigatori.

F─â upgrade al navei

Folose╚Öte-te de nivelul la care te afli precum ╚Öi de aurul c├ó╚Ötigat din confrunt─ârile de pe mare pentru a face upgrade-uri ale tunurilor ╚Öi ale navei ╚Öi a le cre╚Öte astfel performan╚Ťa.

Alte jocuri asem─ân─âtoare

Ships 3D este un joc .io palpitant, care d─â dependen╚Ť─â, din seria r─âzboielor purtate ├«n larg, ├«n care vei g─âsi numeroase jocuri online. Printre jocurile similare se num─âr─â Krew.io, Rocket Bot Royale ╚Öi Stabfish 2.

Data lans─ârii

Mai 2022

Dezvoltator

ASDF Games

Platform─â

Browser web

Comenzi

  • WASD = te mi╚Öti
  • Mouse = arunci o privire ├«mprejur
  • F = preiei c├órma, navighezi, tragi cu tunul c├ónd e╚Öti aproape de ele
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate