Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Duck Life 4

Rating:
8,5
(37.741 voturi)
Publicat:
octombrie 2017
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), iOS, Android
Clasificare:
Pagini Wiki:

Duck Life 4 este un joc de curse de rațe ce are loc după interzicerea rațelor modificare genetică. A trecut un an de când modificarea genetică la rațe a fost interzisă, iar acum depinde de tine să-l învingi pe campionul mondial. Antrenează-ți echipa de rațe pentru a concura în șase noi locații din întreaga lume.

Ce este nou

Modificarea genetică la rațe este acum interzisă, dar un concurent domnește suprem: rața Frank de foc. Depinde de tine să-l învingi când ajungi la ultimul nivel, amplasat în groapa unui vulcan potrivit și înflăcărat.

Echipe de rațe

În Duck Life 4, progresul se simte mai puternic decât în jocurile anterioare. Există acum o selecție mare de rațe cu diferite culori de blană din care poți alege. După ce îți alegi prima rață, poți cumpăra mai multe rațe din magazin pentru a-ți extinde echipa. Creează fiecare rață cu abilitățile sale unice și folosește-le în avantajul tău.

Mai multă libertate

De data asta, meniul principal se află într-un mic sat numit Grassland, unde rațe locale oferă curse și exerciții de antrenament. Completează provocări din partea locuitorilor și câștigă o invitație la evenimentul principal.

Etape noi

Nivelele din Duck Life 4 vin cu stilul lor vizual și muzical aparte. Nivelele de antrenament includ, de asemenea, configurații și provocări noi față de jocurile anterioare Duck Life. Cele șase niveluri principale din Duck Life 4 sunt:

  • Grassland
  • Mlaștină
  • Ghețar
  • Munți
  • Oraș
  • Vulcan

Cum se joacă

Noțiuni de bază

Pentru a juca Duck Life 4, începi prin a antrena abilitățile fundamentale ale raței tale. Aceste abilități includ alergarea, zborul, cățăratul și înotul. Trebuie să îmbunătățești aceste abilități pentru a câștiga întrecerile de curse, deci trebuie să le începi întâi. Odată ce ești gata de curse, uită-te și vezi performanțele raței tale!

Progresare

Antrenamentul raței este esențial pentru a câștiga monede, iar monedele te ajută să progresezi. Colectează monede pe durata antrenamentului și cumpără hrană pentru rați pentru a-ți crește nivelul de energie. Din moment ce există un magazin de accesorii în Duck Life 4, poți folosi, de asemenea, monedele tale pentru a cumpăra pălării și ouă de rață pentru a-ți extinde echipa!

Alte jocuri

Dacă îți place să fii un sportiv de rață, există mai multe jocuri în seria Duck Life. Următoarele jocuri pe care trebuie să le încerci sunt Duck Life: Space și Duck Life: Battle. Vizitează secțiunea noastră de jocuri cu alergare pentru jocuri similare cu Duck Life.

Dezvoltator

Duck Life 4 a fost dezvoltat de Wix Games.

Platforme

Acest joc este disponibil în browserul tău web, ca aplicație Android și ca aplicație iOS.
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate