Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Duck Life 4

Rating:
8,5
(40.146 voturi)
Publicat:
octombrie 2017
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Actiune
┬╗
Arcada
┬╗
Pagini Wiki:

Duck Life 4 este un joc de curse de ra╚Ťe ce are loc dup─â interzicerea ra╚Ťelor modificare genetic─â. A trecut un an de c├ónd modificarea genetic─â la ra╚Ťe a fost interzis─â, iar acum depinde de tine s─â-l ├«nvingi pe campionul mondial. Antreneaz─â-╚Ťi echipa de ra╚Ťe pentru a concura ├«n ╚Öase noi loca╚Ťii din ├«ntreaga lume.

Ce este nou

Modificarea genetic─â la ra╚Ťe este acum interzis─â, dar un concurent domne╚Öte suprem: ra╚Ťa Frank de foc. Depinde de tine s─â-l ├«nvingi c├ónd ajungi la ultimul nivel, amplasat ├«n groapa unui vulcan potrivit ╚Öi ├«nfl─âc─ârat.

Echipe de ra╚Ťe

├Än Duck Life 4, progresul se simte mai puternic dec├ót ├«n jocurile anterioare. Exist─â acum o selec╚Ťie mare de ra╚Ťe cu diferite culori de blan─â din care po╚Ťi alege. Dup─â ce ├«╚Ťi alegi prima ra╚Ť─â, po╚Ťi cump─âra mai multe ra╚Ťe din magazin pentru a-╚Ťi extinde echipa. Creeaz─â fiecare ra╚Ť─â cu abilit─â╚Ťile sale unice ╚Öi folose╚Öte-le ├«n avantajul t─âu.

Mai mult─â libertate

De data asta, meniul principal se afl─â ├«ntr-un mic sat numit Grassland, unde ra╚Ťe locale ofer─â curse ╚Öi exerci╚Ťii de antrenament. Completeaz─â provoc─âri din partea locuitorilor ╚Öi c├ó╚Ötig─â o invita╚Ťie la evenimentul principal.

Etape noi

Nivelele din Duck Life 4 vin cu stilul lor vizual ╚Öi muzical aparte. Nivelele de antrenament includ, de asemenea, configura╚Ťii ╚Öi provoc─âri noi fa╚Ť─â de jocurile anterioare Duck Life. Cele ╚Öase niveluri principale din Duck Life 4 sunt:

  • Grassland
  • Mla╚Ötin─â
  • Ghe╚Ťar
  • Mun╚Ťi
  • Ora╚Ö
  • Vulcan

Cum se joac─â

No╚Ťiuni de baz─â

Pentru a juca Duck Life 4, ├«ncepi prin a antrena abilit─â╚Ťile fundamentale ale ra╚Ťei tale. Aceste abilit─â╚Ťi includ alergarea, zborul, c─â╚Ť─âratul ╚Öi ├«notul. Trebuie s─â ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öti aceste abilit─â╚Ťi pentru a c├ó╚Ötiga ├«ntrecerile de curse, deci trebuie s─â le ├«ncepi ├«nt├ói. Odat─â ce e╚Öti gata de curse, uit─â-te ╚Öi vezi performan╚Ťele ra╚Ťei tale!

Progresare

Antrenamentul ra╚Ťei este esen╚Ťial pentru a c├ó╚Ötiga monede, iar monedele te ajut─â s─â progresezi. Colecteaz─â monede pe durata antrenamentului ╚Öi cump─âr─â hran─â pentru ra╚Ťi pentru a-╚Ťi cre╚Öte nivelul de energie. Din moment ce exist─â un magazin de accesorii ├«n Duck Life 4, po╚Ťi folosi, de asemenea, monedele tale pentru a cump─âra p─âl─ârii ╚Öi ou─â de ra╚Ť─â pentru a-╚Ťi extinde echipa!

Alte jocuri

Dac─â ├«╚Ťi place s─â fii un sportiv de ra╚Ť─â, exist─â mai multe jocuri ├«n seria Duck Life. Urm─âtoarele jocuri pe care trebuie s─â le ├«ncerci sunt Duck Life: Space ╚Öi Duck Life: Battle. Viziteaz─â sec╚Ťiunea noastr─â de jocuri cu alergare pentru jocuri similare cu Duck Life.

Dezvoltator

Duck Life 4 a fost dezvoltat de Wix Games.

Platforme

Acest joc este disponibil ├«n browserul t─âu web, ca aplica╚Ťie Android ╚Öi ca aplica╚Ťie iOS.
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate