Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Duck Life 2

Rating:
9,1
(12.026 voturi)
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Duck Life 2 este un joc de curse cu rațe cu diferite nivele de antrenament pentru a-ți îmbunătăți abilitățile atletice. După ce te-ai antrenat suficient, treci printr-un "quadrathlon" cu rațe care îți testează abilitățile de alergare, cățărare, înot și zbor. Este doar o altă zi din viața unei rațe!

Cum se joacă

Noțiuni de bază

În Duck Life 2, începi prin a antrena abilitățile de bază ale raței tale: alergare, zbor, cățărare și înot. Dacă intri într-o cursă fără antrenament, vei pierde. O rață de succes câștigă întotdeauna cursa și aceasta este cheia pentru a debloca nivelul următor.

Niveluri

Vorbind de niveluri, există cinci țări de explorat ca olimpic al rațelor. Iată ordinea lor:

  1. Scoția
  2. Anglia
  3. Egipt
  4. Hawaii
  5. Japonia

Progresul

Un element central al jocului este dezvoltarea abilităților raței tale. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de monedă.

Câștigi bani în Duck Life 2 colectându-i în timpul antrenamentelor și câștigând curse. Folosește acești tokeni valoroși de aur pentru a cumpăra hrană pentru rațe, care îți va crește energia - un factor vital pentru a câștiga curse.

Banii sunt utili și pentru a îmbunătăți limita maximă a nivelului după ce îți antrenezi rața până la limită. După câștigarea cursurilor, vei debloca și noi pălării și tonuri de piele.

Alte jocuri

Dacă-ți place să fii o rață sportivă, există și alte jocuri în seria Duck Life. Următoarele jocuri pe care trebuie să le verifici sunt Duck Life 3 și Duck Life 4. Caută și jocurile noastre de alergare pentru a găsi jocuri similare cu Duck Life.

Dezvoltator

Wix Games

Data lansării originale

Mai 2011

Actualizare la HTML5

Octombrie 2017
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate