Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlere

Duck Life 3

Rating:
9,1
(27.353 voturi)
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Duck Life 3 este un joc de curse cu rațe care au fost modificate genetic și evoluează pe măsura ce progresezi. Alegeți una dintre cele patru rase de rațe și evoluați odată cu finalizarea fiecărui campionat. Așa cum ați experimentat și în jocul precedent, antrenamentul este esențial pentru a vă îmbunătăți abilitățile și a vă crește nivelul.

Ce este nou

Evoluție

Duck Life 3 aduce îmbunătățiri în jocul Duck Life 2, introducând patru specii de rase de rațe de bază care au statisticile lor diferite și care evoluează odată cu finalizarea unui campionat. Fiecare campionat oferă un aspect complet diferit și te așteaptă o nouă serie de facilități de antrenament.

Campionate

Sunt trei campionate în locații diferite față de primul joc. Fiecare campionat este divizat în calificări și finale. În liga amatorilor, cursele au loc pe o fermă, aceasta fiind probabil ferma unde un fermier a inventat rațele modificate genetic.

Campionatul avansat este amplasat în Londra, iar locația profesională este Insula Paștelui. Observați că nivelurile de antrenament devin din ce în ce mai dificile odată cu progresarea prin aceste campionate.

Cum se joacă

Elemente de bază

Pentru a juca Duck Life 3, începeți prin a antrena abilitățile de bază ale raței dumneavoastră. Aceste abilități includ alergare, zbor, cățărare și înot. Este esențial să vă antrenați aceste abilități înainte de a intra într-o cursă, deoarece aceasta este o parte vitală a jocului. După ce sunteți gata să concurați, stați pe spate și urmăriți performanțele raței dumneavoastră!

Progres

Antrenamentul este, de asemenea, esențial pentru a câștiga valută, iar aceasta vă permite să faceți progrese în joc. Culegeți cât mai multe monede posibil în timp ce vă antrenați și cumpărați mâncare pentru rațe pentru a vă crește nivelul de energie.

Mai multe jocuri

Dacă vă place să fiți un atlet cu rațe, există și alte jocuri în seriile Duck Life. Următoarele jocuri pe care trebuie să le verificați sunt Duck Life 4 și Duck Life: Space. Verificați și jocurile noastre de alergare pentru jocuri similare cu Duck Life.

Dezvoltator

Duck Life 3 este creat de Wix Games.

Data lansării

  • Data lansării originale: Mai 2011
  • Actualizare: Octombrie 2017

Continuări

Continuarea imediată a jocului Duck Life 3 este uimitorul Duck Life 4. Mai târziu decât cele patru jocuri originale Duck Life, Wix Games a lansat și Duck Life Space.
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate