Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Ducklings

Rating:
8,8
(50.298 voturi)
Dezvoltator:
Pelican Party Studios
Publicat:
septembrie 2019
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Clasificare:

Ești o rață într-o misiune. Salvează toți puii de rață de primejdiile vieții acvatice. Sunt pericole cum ar fi conducătorii de bărci imprudenți care vor răsuci în jurul tău și vor termina prematur obiectivele. Continuă să colectezi puilor de rață și să îi duci în siguranță acasă la cuibul tău. Atingeți țintele și dezvoltă-ți cuibul în cea mai puternică cuib de păsări din golf.

Cum se joacă Ducklings.io

Salvează puii de rață

Înoată în jurul lacului și salvează puii de rață plutiți lângă ei. Du puii de rață înapoi la cuibul lor. Salvează câți pui de rață dorești cu fiecare călătorie.

De fiecare dată când ajungi la numărul țintă de pui de rață, cuibul tău este actualizat. Repeat the process of saving ducklings until your nest becomes a duck fortress to be reckoned with.

Evitați pericolul!

Nu ești singur în Ducklings.io. Alte rațe concurează să salveze puii de rață, și nu ezită să îți ia toți puilor de rață câștigați cu greu. Ferește-te de rațele șirete și asigură-te că nu vei fi lovit de o barcă. Dacă ești lovit de o barcă, jocul a luat sfârșit!

Jocuri similare

Nu există multe jocuri care implică salvarea puilor de rață, protejându-i de hoții vicleni și de vapoarele fără grijă. Totuși, Ducklings.io include mecanici de creștere a cuibului, ca în jocurile de crestere. Diferența este că îți crești cuibul și nu direct personajul. Jocurile de upgrade și îmbunătățire sunt, de asemenea, similare, dacă doriți mai multe jocuri distractive!

Data de lansare

Septembrie 2019

Dezvoltator

Ducklings a fost dezvoltat de Pelican Party Studios. Aceștia au dezvoltat, de asemenea, uimitorul joc Nugget Royale.

Platforme

  • Browser web (desktop și mobil)
  • Android
  • iOS
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate