Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Bolts and Nuts

Rating:
8,7
(13.632 voturi)
Dezvoltator:
Vkusnyatina
Publicat:
aprilie 2024
Ultima actualizare:
mai 2024
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforma:
Browser (desktop-only)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Puzzle
┬╗

Bolts and Nuts este un joc simplu ╚Öi distractiv de puzzle ├«n care ├«╚Ťi po╚Ťi testa g├óndirea logic─â ╚Öi strategic─â rezolv├ónd puzzle-uri unice.

Cum se joac─â Bolts and Nuts

Jocul este un puzzle clasic, plasat ├«ntr-un mediu asem─ân─âtor unei sta╚Ťii de lucru. Trebuie s─â ├«ndep─ârtezi ╚Öi s─â instalezi ╚Öuruburile ╚Öi piuli╚Ťele astfel ├«nc├ót toate placile s─â fie deta╚Öate. Pe m─âsur─â ce avansezi ├«n niveluri, sarcina devine tot mai complicat─â ╚Öi trebuie s─â g─âse╚Öti cea mai bun─â modalitate de a ├«nvinge cronometrul.

Acest joc colorat ╚Öi captivant nu este potrivit doar pentru copii, ci ofer─â ╚Öi adul╚Ťilor oportunitatea de a-╚Öi exersa abilit─â╚Ťile de rezolvare a problemelor. Experimenteaz─â acum entuziasmul jocului de puzzle!

Caracteristici

  • Peste 100 de niveluri de dificultate variat─â, ├«ncep├ónd de la cele mai u╚Öoare, unde po╚Ťi s─â te relaxezi ╚Öi s─â te preg─âte╚Öti pentru nivelurile mai provocatoare unde trebuie s─â dai tot ce po╚Ťi pentru a rezolva puzzle-ul.
  • Instrumente utile care te vor ajuta ├«n situa╚Ťii dificile ╚Öi ├«╚Ťi vor facilita ├«ndeplinirea sarcinilor.
  • Po╚Ťi schimba aspectul ╚Öuruburilor.

Data lans─ârii

Aprilie 2024

Platform─â

Browser web (desktop și mobil)

Alte jocuri similare

E╚Öti ├«n c─âutarea altor provoc─âri intelectuale? Arunc─â o privire la selec╚Ťia noastr─â complet─â de jocuri de puzzle sau alege s─â joci jocuri populare precum 2048, un joc de puzzle cu pl─âci culisante pentru un singur juc─âtor; The Impossible Quiz, un quiz aproape... imposibil; sau Word Wipe, un joc de c─âutare a cuvintelor.

Ultima actualizare

13 mai 2024

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate