Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Goodgame Empire

Rating:
8,6
(38.023 voturi)
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Pagini Wiki:

Goodgame Empire este un joc MMO de strategie care se desfășoară în evul mediu. Pornind de la un singur castel, vei progresa până vei ajunge să conduci un adevărat imperiu. Jocul este gratuit, se joacă în browser și nu este necesar donwload-ul acestuia. Așadar, te invităm să intri în joc!

Goodgame Empire

Comunitatea Goodgame Empire a crescut de-a lungul mai multor ani, câștigând fani încă de la apariția sa. Având o listă impresionantă de opțiuni care să te țină în priză, jocul are parte de update-uri constant pentru a ține jocul în prim plan și pentru a dezvolta comunitatea de jucători Empire.

Construieste un imperiu

Vei începe jocul doar cu un castel, având ulterior posibilitatea de a construi peste 60 de clădiri, cu multiple upgrade-uri de realizat atât pentru construcții cât și pentru trupele militare. Îti ia timp să construiești un imperiu în adevăratul sens al cuvântului, căci odată construită o fortăreață nu te vei opri. Odată ce ți-ai format baza principală, îți poți extinde imperiul acaparând noi regiuni. De asemenea, vei vedea ca există multiple modalități prin care îți poți construi imperiul.

Batalii

În epoca medievală, nu poți avea prieteni dacă nu ai și dușmani. Este era în care imperiile luptă pentru supremație, ceea ce înseamnă că vei participa și tu în bătălii. Luptele din Empire se desfășoara într-un mod strategic și versatil având la îndemâna mai mult de 50 unități militare. Poți chiar să personalizezi echipamentul astfel încât să-ți maximizezi șansele de a obține victoria. Ai grijă ca soldații tăi să mănânce bine și să fie puternici, căci îi vei lua cu tine să lupte împotriva celorlalți jucători.

Comunitate

Goodgame Empire este despre o alianță unică ce îți permite să te alaturi celorlalți jucători ai comunității. Acest lucru îți va aduce niște avantaje care îți vor fi de mare folos când începi jocul. Făcând parte dintr-o alianță te poate ajuta să construiești mai rapid și să fii mai puternic când ataci!

Având o comunitate atât de mare, cu peste 80 de milioane de jucători din întreaga lume, se fac update-uri ale jocului în mod constant. De asemenea, se organizează diverse evenimente în cadrul jocului care să te ajute să devii regele suprem!

Caracteristici

  • Construiește-ți propriul imperiu de la zero
  • Alatură-te alianței și pornește în lupte strategice
  • Comunitate cu peste 80 de milioane de jucători
  • Este gratuit și se joacă în browser

Platforme

  • Web browser
  • iOS
  • Android

Dezvoltator

Goodgame Studios este compania care a dezvoltat Empire. Jocul este actualizat săptămânal. Alte jocuri populare dezvoltate de Goodgame Studios includ: Big Farm și Legends of Honor.

Data initiala a lansarii

Empire a fost lansat în 2011, dar jocul a fost constant actualizat de la apariția sa și până în prezent.

Comenzi

Goodgame Empire se poate juca folosind mouse-ul.
Publicitate

Mai multe Jocuri din aceasta Serie

Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate