Logo CrazyGames.ro
background
535
evaluări
8,7

Hero Wars este un joc fantastic, RPG, care se poate juca atât de pe calculator cât și de pe dispozitivele mobile. Cu ajutorul miilor de eroi, vei lupta împotriva lui Archdemon și a armatei sale diabolice. Deblochează noi talente, obiecte de valoare și superputeri pentru a pune stăpânire pe joc!

Caracteristici

Pornește în aventură

Confruntă-te cu valurile de inamici pentru a câștiga puncte XP. Astfel eroul tău va deveni mai puternic. Fiecare aventură vine cu noi adversari, noi provocări și un lider de temut pe care trebuie să-l confrunți.

Deblochează și fă upgrade al personajelor

Ai posibilitatea de a debloca numeroși eroi și de a face diverse upgrade-uri. Fiecare erou are propria iscusință care-l face unic. Eroii sunt de șapte feluri: Tank (blindat), Warrior (războinic), Marksman (lunetist), Support (sprijin), Control (stăpân), Mage(vrăjitor) și Healer (vraci).

Dezleagă mistere și câștigă avere

În fiecare aventură Hero Wars vei gări cufere cu bogății. De asemenea, există niveluri bonus în care va trebui să descifrezi taine pentru a face avere.

Antrenează-te și luptă în bătălii PvP

Instruiește-ți eroul și împarte cunoștințele tale și colegilor de breaslă din modul multiplayer. Există chiar și o arenă PvP în care te războiești cu inamicii dar și cu prietenii! Devino eroul suprem și înfăptuiește lucruri de neuitat în Hero Wars.

Mai multe astfel de jocuri

Aruncă o privire pe jocurile noastre RPG dar și pe cele cu eroi pentru a descoperi mai multe aventuri și jocuri clasice RPG. Încearcă neapărat Heroes of Myths, Goodgame Empire și War Lands dacă ești fanul acestui tip de joc și îți plac războaiele interminabile!

Dezvoltator

Nexters Global a dezvoltat acest joc.

Platforme

Web browser

Comenzi

Folosește mouse-ul și tastatura.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate