Little Big Snake (.io)

115.015
evaluări
9,0
Little Big Snake (.io) este un joc IO, în care trebuie să faci șarpele să crească, mâncand mâncare și gândaci, evitând în același timp coliziunile cu alțî serpi. Acest joc are la bază același concept care a făcut din renumitul Slither.io un joc grozav. Însă acest joc .io este ca niciun altul. În acest joc, personajul tău este un șarpe alunecos. La început, șarpele este de dimensiuni mici. El trebuie să parcurgă arena de joc și să culeagă cât mai multe puncte colorate răspândite pe jos.

Mănâncă și crești

Scopul principal al jocului Little Big Snake este să mănânci și să crești in dimensiuni. Vânează corpurile stralucitoare si nectarul. Le vei găsi împrăștiate peste tot de-a lungu hărții, înăuntru gândacilor, sau lăsate în urmă de catre alți serpi. Mâncand oricare din acestea, șarpele tău se va mări și va avea energie pentru a prinde viteză.

Cel mai rapid mod de a deveni cel mai măreț sarpe este de a înhăța alți șerpi si gândaci mari. Gândacii mai mari reprezinta de fapt niște upgrade-uri, care intr-un fel sau altul te ajută sa progresezi repede într-un timp relativ scurt de timp.

Progresul

Little Big Snake este simplu ca orice alt joc .io cu șerpi, însa are un grad de complexitate care îl face să te țina mult timp în priză.

Competiția din cadrul jocului te ajută să progresezi și să intri în posesia unor cufere care contin diverse recompense, precum aurul.

Fă upgrade-uri

Pe măsura ce progresezi și câștigi aur, vei putea de asemenea sa faci si upgrade-uri, având la dispoziție un panel de abilități suplimentare de care poți beneficia. Poți de exemplu. să-ți cresti energia pentru a te recupera sau pentru a crește prin hrană și multe altele.

Poți debloca mai multe upgrade-uri cqnd ajungi la nivelurile superioare ale jocului. Veste buna este că aceste upgrade-uri sunt disponibile pentru toate jocurile pe care le joci!

Jocuri similare

Daca vrei sa încerci și alte jocuri multiplayer .io, îți recomandăm doua dintre cele mai populare: Shell Shockers și Smash Karts. Încearca de asemenea și Gulper.io un alt joc popular cu șerpi numai bun de jucat in web browser.

Caracteristici

  • Înfrumusețează-țî șarpele cu cele mai frumoase înfățișări și semne regale.
  • Progresează spre nivelurile superioare și deschide cuferele pline de aur, pe care să-l folosești pentru a debloca noi înfățișări și nu numai.
  • Existența unui copac al evolutiei care îti ofera diverse upgrade-uri, pe viață.
  • Misiuni diverse de îndeplinit având recompense demne de luat în seamă.

Data lansării

Ianuarie 2018 (Flash). Jocul a fost actualizat pentru a fi utilizat cu WebGL din 13 septembrie 2019.

Dezvoltator

Little Big Snake este realizat de Neodinamika Inc.

Platforme

Jocul poate fi accesat și jucat direct în web browser. De asemenea, există si variantele pentru iOS și Android.

Tur video

Comenzi

  • Mișcă mouse-ul pentru a ghida șarpele sau gândacul zburător
  • Click stânga pentru a mări viteza sau pentru a face gândacul zburător să zboare mai sus
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate