Logo CrazyGames.ro
11.617
evaluări
9,0
Developed by  Šarūnas Visockas

RoyaleDudes.io este un joc multiplayer, de tip battle royale, realizat de către același dezvoltator care a creat și BattleDudes.io. Lansează-te într-o bătălie online care se micșorează și devine tot mai intensă de-a lungul timpului. Adună echipamentele și uneltele din lăzi sau de la soldații căzuți pentru a-ți îmbunătăți arsenalul și a-ți crește șansele de a rămâne ultimul în viață!

Caracteristici

Luptă pentru supraviețuire

Intră în luptă într-o lume 2D care decade pe măsură ce timpul trece. Parașutează-te în luptă și alegeți o locație ideală în care să-ți stabilești strategia. Ultimul jucător rămas în joc, câștigă.

Găseștele cutiile cu comori pentru a-ți procura echipament mai bun

Nu rata cutiile cu bani/comori, deoarece acestea te fac să fii mai puternic în arena RoyaleDude. De-a lungul hărții vei descoperi cufere de diferite culori. Culoarea cufărului reprezintă raritatea a ceea ce se află înăuntru. Vei găsi arme și echipamente noi și foarte puternice, care te vor face să fii în avantaj.

Fă un upgrade al contului

Crează-ți un cont pentru a avea acces la mai multe opțiuni și setări. Astfel, îți vei putea optimiza arsenalul, colecția de emoticoane și de haine, pe care ai posibilitatea să le cumperi.

Achiziționează lucruri noi din shop

Cu banii câștigați poți cumpăra diferite lucruri de design. Poți de asemenea cumpăra bijuterii, pe care le poți folosi pentru a scăpa de reclame și pentru a cumpăra diverse lucruri. Parcurge colecția noastră de arme de distrugere, pălării și emoticoane și cumpără-ți ceva frumos!

Mai multe astfel de jocuri

RoyaleDudes este un joc io de tip multiplayer, care are la baza modul popular de joc numit bătălie roială. Câteva titluri renumite care au la bază același format ar fi 1v1 Battle, Zombs Royale și Mini Royale Nations.

Data lansării

Decembrie 2021

Dezvoltator

Šarūnas Visockas a dezvoltat acest joc, același dezvoltator care a creat si BattleDudes.io.

Platforme

Browser web

Comenzi

  • WASD = te miști
  • E = sari din avion / deschizi cufăr
  • Click stânga = tragi
  • Mouse = schimbi direcția
  • Mouse scroll / 1,2,3,G,X = schimbi armele
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate