Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Skillfite.io

Rating:
8,0
(36.265 voturi)
Dezvoltator:
Gatarn Games
Publicat:
septembrie 2023
Ultima actualizare:
aprilie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Skillfite.io este un joc MMORPG .io plasat ├«ntr-un mediu larg deschis, cu p├ón─â la 100 de juc─âtori. Recolta╚Ťi materiale pentru a crea echipament ╚Öi a v─â dezvolta abilit─â╚Ťile pentru luptele PvP. Explora╚Ťi o lume vast─â, deschis─â ╚Öi plin─â de surprize. Pute╚Ťi face echip─â cu o lig─â sau juca singur. ├Äncepe╚Ťi s─â v─â dezvolta╚Ťi abilit─â╚Ťile ╚Öi deveni╚Ťi un lupt─âtor priceput!

Cum se joac─â

Pornește de la zero

Skillfite are multe caracteristici care amintesc de vechile jocuri MMORPG bazate pe browser, precum Runescape. ├Äncep├ónd ca un novic nivel 1 f─âr─â echipament sau experien╚Ť─â, trebuie s─â t─âia╚Ťi copaci, s─â extrage╚Ťi roci ╚Öi s─â prinde╚Ťi pe╚Öti pentru a v─â dezvolta abilit─â╚Ťile ╚Öi a v─â sus╚Ťine ├«n luptele cu inamici de nivel sc─âzut precum iepurii.

Recoltare ╚Öi confec╚Ťionare

Folosi╚Ťi materialele prime ob╚Ťinute din t─âierea copacilor ╚Öi extragerea rocilor pentru a confec╚Ťiona armuri de protec╚Ťie ╚Öi arme de atac. La ├«nceputul jocului, pute╚Ťi confec╚Ťiona unelte din lemnul c├ó╚Ötigat, dar pute╚Ťi g─âsi rapid roci pentru a extrage cupru ╚Öi a confec╚Ťiona ceva pu╚Ťin mai bun. Exist─â 15 tipuri de resurse ├«n Skillfite.io.

Dezvoltarea abilit─â╚Ťilor

Cre╚Öte╚Ťi-v─â nivelul abilit─â╚Ťilor pentru a debloca resurse mai bune. De exemplu, atunci c├ónd ajunge╚Ťi la nivelul 5 ├«n abilit─â╚Ťile de t─âiere a lemnului, pute╚Ťi t─âia copaci de pin mai mari. Merit─â s─â ataca╚Ťi animalele, chiar ╚Öi cele pa╚Önice, deoarece las─â loot, care poate fi util.

Explorarea diferitelor zone

Exist─â diferite zone de explorat ├«n Skillfite.io. Teleporta╚Ťi-v─â pe hart─â ╚Öi merge╚Ťi ├«n zone non-PvP, PvP ╚Öi PvP cu risc ridicat. ├Än zonele PvP cu risc ridicat, pute╚Ťi forma echipe ╚Öi lupta cu juc─âtori de orice nivel. Pute╚Ťi ini╚Ťia tranzac╚Ťii cu juc─âtori din toate zonele.

Mai multe jocuri similare

Dac─â v─â place s─â juca╚Ťi ├«n jocuri masive online multiplayer, verifica╚Ťi colec╚Ťia noastr─â vast─â de jocuri .io. Exist─â multe titluri populare ├«n aceast─â categorie. Dou─â dintre cele mai populare titluri sunt 1v1.LOL ╚Öi Agar.io.

Data de lansare

August 2023

Dezvoltator

Gatarn Games a dezvoltat Skillfite.io.

Platforma

Browser web (desktop și mobil)

Ultima actualizare

23 apr. 2024

Video Gameplay

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate