Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Slash Royal

Rating:
9,3
(98.130 voturi)
Dezvoltator:
Yso Corp
Publicat:
mai 2022
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop-only), App Store(iOS, Android)
Clasificare:

Slash Royal este un joc de supravie╚Ťuire casual ├«n care lup╚Ťi p├ón─â devii ultimul juc─âtor r─âmas ├«n picioare. Alearg─â pe hart─â pentru a ob╚Ťine diverse arme pe care s─â le folose╚Öti ├«mpotriva adversarilor t─âi. Extermin─â-i pe to╚Ťi inamicii ╚Öi fii singurul supravie╚Ťuitor ├«n aren─â pentru a c├ó╚Ötiga meciul.

Cum se joac─â

Găsește arma câștigătoare

Fugi la cea mai apropiat─â sau preferat─â arm─â pentru a o ridica. Po╚Ťi g─âsi bombe, arcuri, secure, s─âbii, ciomege ╚Öi multe altele. G─âse╚Öte cea mai bun─â arm─â pentru a elimina adversarii ╚Öi ├«nvinge-i pe to╚Ťi pentru a c├ó╚Ötiga jocul.

Lupt─â ├«n loca╚Ťii unice

Fiecare nivel Slash Royal este amplasat ├«ntr-o loca╚Ťie unic─â, cu propria sa configura╚Ťie de aren─â de lupt─â. Folose╚Öte designul nivelului ├«n avantajul t─âu ╚Öi joac─â pentru a c├ó╚Ötiga.

Ob╚Ťine un avantaj de ├«nceput

Po╚Ťi alege ├«ntre dou─â bonusuri posibile ├«nainte de fiecare rund─â. Acestea sunt aleatorii ╚Öi includ op╚Ťiuni precum transformarea personajului ├«ntr-un uria╚Ö, ├«nceperea cu o arm─â, accelerare, abilitatea de a fura arme ╚Öi altele.

Data de lansare

  • Decembrie 2020 (Android ╚Öi iOS)
  • Mai 2022 (WebGL)

Dezvoltator

Slash Royal a fost dezvoltat de Yso Corp. Alte jocuri populare ale dezvoltatorului includ Hide N Seek, Wood Farmer și Riot Escape.

Platforme

  • Browser web
  • Android
  • iOS

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate