Logo CrazyGames.ro

Slither.io

Rating:
8,8
(816.230 voturi)
Publicat:
aprilie 2016
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Clasificare:

Slither.io este un joc popular .io, al cărui personaj este un șarpe. Trebuie să faci șarpele să crească prin consumarea multor corpuri cerești colorate în cadrul unei arene imense. Dacă nu vrei să devii hrană pentru șerpi, evită alți șerpi sau doboară alți jucători forțându-i să se izbească de tine din lateral.

Cum se joacă Slither

Îți plac serpii? Daca nu, este ok, pentru ca șerpii aceștia nu reprezintă o amenințare pentru tine. Cu toate acestea, jucătorii sunt șerpi, așa că..vor încerca să te prindă. Bucură-te de acest joc clasic cu șerpi numit Slither.io!

Ca și în jocul clasic Snake care a fost disponibil pe telefoanele mobile și pe computere zeci de ani de zile, șarpele tău va crește pe măsură ce mănâncă mici particule. Totuși Slither.io vine cu ceva nou și anume tipul de joc multiplayer care schimbă complet mediul de joc.

Mănâncă și crești

Corpurile cerești strălucitoare sunt cele care te vor ține în viață. Dacă le mănânci, șarpele își va mări dimensiunea și va căpăta mai multă energie. Cu cât sarpele este mai mare, cu atât îți cresc șansele să prinzi în capcane alți șerpi.

Cănd începi jocul ești mic, așa că ferește-te de șerpii mari până cănd mai crești și devii suficient de puternic. Alcătuiește-ți un plan de alimentație astfel încât să crești suficient de mare încât să vânezi șerpi mici.

Mărește-ți viteza

Mărirea vitezei este o opțiune importantă în cadrul jocului, dar utilizarea ei are un preț și anume, îți va micșora șarpele. Această opțiune poate fi folosită când te întreci cu alți șerpi, și de îndată ce ești aproape de capul altui șarpe, fă o taietură bruscă în fața lui ca să-l elimini. Așadar, apelează la mărirea vitezei cu măsură!

Corpuri cerești speciale

Înafară de corpurile cerești obișnuite care sunt disponibile peste tot în jur, există două tipuri speciale de corpuri cerești. Când un șarpe moare, se împrăștie în particule strălucitoare. Cu cât șarpele este mai mare când moare, cu atât vor fi mai multe particule strălucitoare. Dacă găsești aceste corpuri rapid, șarpele tău va crește mai repede.

Celelalte corpuri cerești speciale plutesc prin arenă și pot fi găsite ocazional. Aceste corpuri plutitoare vor fugi atunci când vrei să le vânezi, dar merită să le urmărești pentru că valorează mai mult decât celelalte corpuri.

Prinde alți șerpi

De îndată ce ai crescut destul de mare, poți să începi să vânezi șerpi mai mici. Prinde-i, încolacește-te în jurul lor și strânge-i exact asa cum ar face un șarpe adevărat. Dacă ajungi la o dimensiune gigantică, poți chiar să prinzi mai mulți șerpi mici deodată, ceea ce înseamnă mai multă mâncare pentru tine!

Jocuri asemanatoare

Îți aducem câteva jocuri asemănătoare cu Slither.io, pe care le-ai putea îndrăgi. Iată câteva jocuri .io cu șerpi:

Worms Zone - același mod de joc dar într-o notă și o grafică diferite și având niște caracteristici unice.

Paper.io 2 - diferă de Snake prin faptul că în loc să faci un șarpe să crească, trebuie să îți extinzi teritoriul!

Powerline.io - același mod clasic de joc ca la Snake , doar că personajul tău nu este un șarpe ci un cablu de electricitate care își mărește dimensiunile.

Caracteristici

 • Alege pentru șarpele tău una din cele 12 modele diferite de piele.
 • Cruzime, concurență și diferite stiluri de joc.
 • Cu milioane de jucători din întreaga lume, meciurile nu se termină niciodata.
 • Cu ajutorul graficii colorate de tip neon, șarpele tău va prinde viață.

Platforme

Slither.io este disponibil în browser web, Android și iOS.

Dezvoltator

Slither.io a fost creat de Steve Howse, un dezvoltator în vârstă de 32 de ani din Michigan, care a creat înainte Circle Push și Flappy 2048 Extreme. Compania sa se numește Lowtech Studios.

Data lansarii

Martie 2016

FAQ

Cum se joacă Slither.io?

 1. Mergi la CrazyGames.ro și selectează Slither.io.
 2. Introdu un nume de utilizator și apasă butonul Play.
 3. Ghidează șarpele cu mouse-ul sau prin glisare.

Cum poți să devii cel mai mare șarpe în Slither.io?

 • Mănâncă și crești
 • Prinde corpurile cerești speciale
 • Mărește-ți viteza ca să te poți năpusti asupra inaminicilor
 • Încolacește-te în jurul șerpilor mici și mănâncă-i pentru a crește

Cum să joci Slither împreună cu prietenii?

Ca să poți juca Slither împreună cu prietenii este necesară instalarea unui software aditional. Acest software nu este oficial și nu îl recomandăm.

Cine a creat Slither?

Slither.io a fost creat de Steve Howse, un dezvoltator în vârstă de 32 de ani din Michigan. Compania sa se numește Lowtech Studios.

Comenzi

Mouse: Șarpele se va deplasa miscând cursorul mouse-ului. Fă click ca să prinzi viteză maximă.

Tastatura: De asemenea, șerpii se pot mișca utilizănd și tastele cu săgeți:

 • Sageata SUS pentru viteza maximă
 • Sageata STÂNGA sa virezi la stânga
 • Sageata DREAPTA să virezi la dreapta
Îți recomandăm să joci pe ecran complet atunci când folosești tastele săgeți pentru a împiedica derularea nedorită a paginii.
Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate