Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Slither.io

Rating:
8,8
(817.195 voturi)
Publicat:
aprilie 2016
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), iOS, Android
Clasificare:
Pagini Wiki:

Slither.io este un popular joc .io cu șerpi. Trebuie să-ți crești șarpele prin consumul de globuri multicolore într-o arenă multiplayer uriașă. Evită alți șerpi pentru a nu deveni hrană pentru ei, sau doboară alți jucători forțându-i să se ciocnească de partea ta.

Cum se joacă Slither

Îți plac șerpii? Nu este o problemă dacă nu, deoarece acești șerpi nu prezintă nicio amenințare pentru tine. Jucătorii care controlează șerpii, în schimb... vor încerca să te prindă. Bucură-te de această abordare nouă a genului clasic de șarpi cu Slither.io!

La fel ca jocul clasic Snake care era disponibil pe telefoane mobile și computere de decenii de zile, te dezvolți prin consumul de bile mici. Dar Slither.io introduce un element multiplayer care schimbă complet dinamică jocului.

Mănâncă și crește

Gloabele strălucitoare sunt cheia ta pentru a supraviețui. Mâncându-le, îți mărești dimensiunea șarpelui și obții mai multă energie pentru a accelera. Cu cât șarpele tău este mai mare, cu atât crește șansa ta de a captura alți șerpi.

La început, ești un șarpe mic, așa că nu încerca să te îndrepți împotriva celor mari până nu ai devenit mai puternic. Concentrează-te pe strategia de a mânca și a evita până când te-ai dezvoltat suficient pentru a putea concura cu șerpii mai mici.

Accelerare

Accelerarea este o caracteristică importantă, dar vine cu un preț - mărimea ta. Această tactică poate fi folosită atunci când concurezi cu alți șerpi. Când te apropii de capul unui adversar, fă o manevră bruscă pentru a-l elimina. Folosește accelerarea cu înțelepciune pentru a obține cel mai mare beneficiu.

Gloabe speciale

În afară de bilele obișnuite care sunt răspândite pe hartă, există două gloabe speciale. Când un șarpe moare, lasă toate bilele sale strălucitoare. Cu cât șarpele moare mai mare, cu atât vei avea o recoltă mai bogată. Găsirea acestor gloabe în stadiile incipiente ale jocului îți poate crește rapid dimensiunea.

Gloabele speciale pot apărea, de asemenea, în mod aleatoriu în arena de joc. Aceste gloabe plutitoare vor fugi dacă le urmărești, dar sunt mai valoroase decât punctele obișnuite, deci merită să le urmărești.

Capturarea altor șerpi

Odată ce ai ajuns la o dimensiune adecvată, poți înconjura șerpii mai mici, capturându-i și strângându-i în strânsoarea ta, ca un șarpe obișnuit. Dacă devii suficient de mare, poți chiar prinde o mulțime de șerpi mici, aducându-ți hrană suplimentară!

Jocuri similare

Există și alte jocuri similare cu Slither.io și depinde de preferințele tale care îți plac cel mai mult. Aruncă o privire la unele dintre celelalte jocuri .io cu șerpi:

Worms Zone - aceeași mecanică de joc, dar cu o atmosferă, grafică și caracteristici diferite.

Paper.io 2 - o abordare unică a jocului cu șerpi, care implică extinderea teritoriului în loc de creșterea unui vierme sau a unui șarpe!

Powerline.io - mecanica clasică a jocului cu șerpi, dar joci într-o linie de electricitate care devine din ce în ce mai lungă.

Caracteristici

 • Decorează-ți șarpele folosind una dintre cele 12 skin-uri diferite
 • Gameplay competitiv și captivant, cu diferite stiluri de joc
 • Cu milioane de jucători din întreaga lume, nu vei avea niciodată probleme în a găsi meciuri
 • Grafică colorată și neonică pentru a da viață șarpelui tău

Platforme

Slither.io este disponibil prin intermediul unui browser web, pe platformele Android și iOS.

Dezvoltator

Slither.io a fost dezvoltat de Steve Howse, un dezvoltator în vârstă de 32 de ani din Michigan, care a creat anterior Circle Push și Flappy 2048 Extreme. Compania lui este denumită Lowtech Studios.

Data lansării

Martie 2016

Comenzi

Mouse: Șarpele se va deplasa miscând cursorul mouse-ului. Fă click ca să prinzi viteză maximă.

Tastatura: De asemenea, șerpii se pot mișca utilizănd și tastele cu săgeți:

 • Sageata SUS pentru viteza maximă
 • Sageata STÂNGA sa virezi la stânga
 • Sageata DREAPTA să virezi la dreapta
Îți recomandăm să joci pe ecran complet atunci când folosești tastele săgeți pentru a împiedica derularea nedorită a paginii.

FAQ

Cum se joaca Slither.io?

 1. Mergi la CrazyGames.ro și selectează Slither.io.
 2. Introdu un nume de utilizator și apasă butonul Play.
 3. Ghidează șarpele cu mouse-ul sau prin glisare.

Cum poti sa devii cel mai mare sarpe in Slither.io?

Iată câteva sfaturi și trucuri ca să devii cel mai mare șarpe în Slither:
 • Mananca si cresti
 • Prinde corpurile cerești speciale
 • Mărește-ți viteza ca să te poți năpusti asupra inaminicilor
 • Încolăcește-te în jurul șerpilor mici și mănâncă-i pentru a crește

Cum sa joci Slither impreuna cu prietenii?

Ca să poți juca Slither împreună cu prietenii este necesară instalarea unui software adițional. Acest software nu este oficial și nu îl recomandăm.

Cine a creat Slither?

Slither.io a fost creat de Steve Howse, un dezvoltator în vârstă de 32 de ani din Michigan. Compania sa se numește Lowtech Studios.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate