Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Explorează jocurile noastre compatibile cu controlerul

Stabfish 2

Rating:
8,4
(89.377 voturi)
Dezvoltator:
Zytech AI
Publicat:
septembrie 2021
Ultima actualizare:
martie 2023
Tehnologie:
HTML5
Platforma:
Browser (desktop, mobile, tablet)
Clasificare:

Stabfish 2 este o continuare a jocului Stabfish.io, în care au loc lupte între rechini în cadrul unei arene. Întră în arenă și fă-le felul cât mai multor rechini. Această a doua variantă a jocului îți dezvăluie rechini, abilități și comori noi și multe altele.

Caracteristici

Alege-ți rechinul

Există trei stadii de evoluție a rechinilor. Evoluezi de fiecare dată când mori. Primele trei stadii sunt Blue Shark, Great White Shark și Megaladon. Oricare din aceste trei stadii poate fi upgradat, astfel că rechinul va capătă abilități mai puternice. Pentru a le debloca trebuie să îți îndeplinești cu succes obiectivul.

Bătălia din arena

Stabfish 2 este despre bătălii aprige. Un inamic te poate spinteca în mai puțin de o secundă. Mișcă-te repede, folosindu-te de opțiunea boost și încearcă să prinzi cel mai mare pește. Atunci când străpungi un rechin inamic, acesta va rămâne blocat în colții tăi până când te vei lovi de un perete. Doar în felul acesta vei scăpa de el și te vei alege cu mâncarea care se împrăștie în urma lui.

Prăduiește și construiește noi mecanisme

Stabfish IO 2 vine la pachet cu un sistem de construire și prăduire. Prada va ajunge în depozitele tale, sub formă de materiale, schite sau decorațiuni. Poți folosi materialele pentru a-ți făuri obiectele de pe schițe, care sunt destul de rare.

Creează o echipă de rechini

Alcătuiește o echipă și întră în competiția 'Armaggedon', care se desfășoară în fiecare oră. Așadar, fiecare oră îți oferă șansă de a ajunge în topul clasamentului. Îți poți crea propria echipa sau te poți alătura uneia deja existentă, în orice moment, în orice joc.

Jocuri asemănătoare

Există multe jocuri IO noi și îndrăgite în categoria .io. Un joc asemănător cu Stabfish 2 este Hungry Shark Arena creat de Ubisoft. Verifică și lista jocurilor cu rechini pentru mai multe jocuri asemănătoare.

Data lansării

Septembrie 2021

Dezvoltator

Zytech AI a creat Stabfish2.io-Multiplayer.

Platforme

Web browser (desktop și mobile)

Comenzi

 • Mouse = mânuiește arma
 • Click dreapta și stanga = folosește abilitățile
 • Publicitate

  Mai multe Jocuri din aceasta Serie

  Publicitate
  Publicitate
  Publicitate
  Publicitate
  Publicitate