Logo CrazyGames.ro

Stacky Bird

135.537
evaluări
9,0
Dezvoltat de  Kooapps

Stacky Bird este un joc super casual de arcadă, în care suprapui ouă pentru a depăși obstacolele. Ridică turnuri de ouă, avântă-te în acțiune și încearcă să eviți ca pasărea să fie strivită. Avansează prin nivelurile colorate, zboară către noi lumi și bucură-te de răsplată!

Caracteristici

Pornește într-o misiune la castelul regelui Spiky

King Spiky ți-a capturat pasărea! Întră în Join Stacky Bird și pornește în misiunea de salvare a prieteni sale captivă în castelul regelui Spiky. Construiește un turn de ouă cât mai mare care să treacă printre obstacole astfel încăt pasărea pătrățoasă să străbată cu succes nivelul. Dacă reușești să efectuezi 3 aterizări perfecte, vei putea accesa modul de tragere!

Explorează teritorii noi și colectează premii

Deschide aripile și zboară către noi destinații. Bucură-te de diversele niveluri bonus pentru a câștiga mai mult aur și personaje secrete. Poți folosi aurul pentru a-ți echipa cuibul cu o canapea, televizor și multe altele.

Cheltuie aurul pentru a cumpăra noi înfățișări

Să fii în pielea unei păsări este distractiv, dar poți fi și o broască țestoasă, un porc și multe alte animale domestice. Alege-ți animăluțul preferat și poartă-l într-o aventură de neuitat.

Participă și întoarce-te de la competiții

Intră în scena competitivă din Stacky Bird competitive și devino un expert al ouălor. Există un clasament zilnic, săptămânal și al tuturor timpurilor. Există de asemenea și evenimente în direct precum mini jocuri și niveluri speciale care te vor ajuta să deblochezi personaje unice și exclusive!

Data lansării

Iunie 2022

Dezvoltator

Stacky Bird a fost dezvoltat de Kooapps, care a creat și jocul mega hit pentru dispozitive mobile, Snake.io.

Platforme

  • Browser web (desktop și dispozitive mobile)
  • Android
  • iOS

Comenzi

Ține apăsat butonul stânga a mouse-ului pentru a stivui ouă.

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate