Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Tropical Merge

Rating:
8,8
(42.579 voturi)
Dezvoltator:
Clever Apps
Publicat:
noiembrie 2021
Ultima actualizare:
aprilie 2024
Tehnologie:
HTML5
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Puzzle
┬╗

Tropical Merge este un joc de ├«mbinare ├«n care construie╚Öti un paradis tropical. Potrive╚Öte diverse resurse ├«n grupuri de 3 pentru a crea noi obiecte. ├Äncepe╚Ťi construirea insulei tropicale perfecte prin finalizarea misiunilor ╚Öi potrivirea a sute de obiecte!

Cum se joac─â

Construie╚Öte-╚Ťi paradisul tropical

Tropical Merge prezint─â diverse obiecte exotice pe care le po╚Ťi combina cu alte obiecte ├«n grupuri de 3. Prin ├«mbinarea acestor 3 ingrediente vei crea un obiect complet nou. Acel obiect poate fi, de asemenea, combinat cu alte 2 obiecte pentru a produce ├«mbun─ât─â╚Ťiri suplimentare. Fiecare ├«mbun─ât─â╚Ťire devine mai valoroas─â pe m─âsur─â ce continui s─â-╚Ťi construie╚Öti paradisul tropical!

Explorează și extinde-te în noi zone

C├ó╚Ötig─â amulete ╚Öi avanseaz─â ├«n nivel pentru a debloca mai multe zone ╚Öi a-╚Ťi extinde insula. Cu c├ót deschizi mai multe zone, cu at├ót ai mai mult─â libertate s─â fuzionezi ╚Öi s─â construie╚Öti p├ón─â c├ónd vei crea societatea utopic─â perfect─â a insulei. Pe hart─â sunt r─âsp├óndite toate felurile de obiecte rare ╚Öi deblocabile pe care le po╚Ťi descoperi ├«n aventura ta.

Finalizeaz─â misiuni

Fuzionarea ╚Öi descoperirea de noi obiecte este o distrac╚Ťie de nedescris, iar multe dintre ele fac parte din misiuni pentru care vei fi recompensat prin construirea de obiecte noi. Sunt at├ót de multe misiuni care te vor ╚Ťine captivat, iar misiunile zilnice te vor face s─â revii pentru o provocare proasp─ât─â!

Alte jocuri similare

Dac─â nu te po╚Ťi opri din fuzionat ╚Öi vrei mai mult, ├«ncearc─â Mergest Kingdom de acela╚Öi dezvoltator. Alte titluri populare includ Tower Swap ╚Öi Little Alchemy 2. R─âsfoie╚Öte jocurile noastre de fuzionare pentru mai multe op╚Ťiuni.

Data lans─ârii

  • Noiembrie 2021 (HTML5)
  • Decembrie 2021 (Android ╚Öi iOS)

Dezvoltator

Acest joc a fost dezvoltat de Clever Apps.

Platforme

  • Browser web (desktop ╚Öi mobil)
  • Android
  • iOS

Ultima actualizare

11 apr. 2024

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate