Logo CrazyGames.ro
Controler detectat
Exploreaz─â jocurile noastre compatibile cu controlere

Unpuzzle: Tap Away Puzzle Game

Rating:
9,0
(5.668 voturi)
Publicat:
aprilie 2024
Tehnologie:
HTML5 (Unity WebGL)
Platforme:
Browser (desktop, mobile, tablet), App Store(iOS, Android)
Clasificare:
Jocuri
┬╗
Puzzle
┬╗

Unpuzzle: Tap Away Puzzle Game este un joc de tip brain-teaser ├«n care glisezi blocuri pentru a rezolva puzzle-uri complicate. Cu peste 1000 de nivele, fiecare mi╚Öcare ├«╚Ťi testeaz─â logica ╚Öi g├óndirea critic─â.

Pute╚Ťi personaliza c─âr─âmizile cu diferite skin-uri ╚Öi teme, eliber├óndu-le cu click-uri satisf─âc─âtoare. Acest joc ├«mbin─â provocarea ╚Öi relaxarea pe m─âsur─â ce naviga╚Ťi ├«n sarcina dificil─â, dar lini╚Ötitoare, de a elibera c─âr─âmizile colorate. Sunte╚Ťi preg─âtit s─â v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi╚Ťi puterea creierului?

Cum se joac─â Unpuzzle: Tap Away Puzzle Game

Acest joc de mutare cu un singur clic are o premis─â destul de simpl─â - trebuie s─â elibera╚Ťi ├«ntreaga tabl─â de blocuri colorate. Fiecare bloc are o s─âgeat─â care indic─â nordul, sudul, estul sau vestul. Atunci c├ónd face╚Ťi clic pe bloc, dac─â este liber, acesta se va muta. Dac─â nu exist─â niciun bloc ├«n direc╚Ťia s─âge╚Ťii, acesta se va muta complet de pe tabl─â. ├Än acest fel elibera╚Ťi tabla de blocuri.

Sun─â destul de u╚Öor? La ├«nceput, nivelurile sunt ├«ntr-adev─âr destul de u╚Öoare, dar cu c├ót avansezi mai mult, cu at├ót mai multe obstacole g─âse╚Öti. Ave╚Ťi un num─âr stabilit de mi╚Öc─âri pe care le pute╚Ťi face, ceea ce nu face dec├ót s─â adauge presiune la rezolvarea puzzle-ului.

Num─ârul de mi╚Öc─âri pe care le ai la dispozi╚Ťie este generos, a╚Öa c─â, dac─â nu le irose╚Öti pe mi╚Öc─âri neesen╚Ťiale, ar trebui s─â te descurci. Cheia este s─â g├ónde╚Öti strategic pentru a elibera deschideri pentru mi╚Öc─âri viitoare, preg─âtindu-te pentru succes.

Pe m─âsur─â ce nivelele avanseaz─â, la fel ╚Öi complexitatea modului ├«n care sunt pozi╚Ťionate blocurile, cu seturi de s─âge╚Ťi rotative ╚Öi multe altele care s─â te ╚Ťin─â ├«n priz─â.

Data lans─ârii

  • Noiembrie 2021 (iOS)
  • Martie 2022 (Android)
  • Aprilie 2024 (WebGL)

Platforme

  • Browser web (desktop ╚Öi mobil)
  • Android
  • iOS

Mai multe jocuri de acest gen

Dac─â jocurile de logic─â lini╚Ötitoare sunt pe placul t─âu, arunc─â o privire la colec╚Ťia noastr─â extins─â de jocuri de puzzle. C├óteva jocuri de puzzle populare pentru a-╚Ťi men╚Ťine mintea ager─â sunt Word Scramble, unde po╚Ťi descifra litere pentru a g─âsi cuvinte cu o limit─â de timp; The Impossible Quiz, un joc de ├«ntreb─âri care te provoac─â s─â g├ónde╚Öti ├«n afara cutiei; sau 2048, un puzzle cu numere.

Video Gameplay

Publicitate
Apple Store LogoGoogle Play Logo
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate